Samobójca 115 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 1. Nick: Samobójca 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6.5/10 miałem przerwę i to sporą 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Składka (tak/nie): TAK 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/648928 8. Parę słów o sobie **: No więc nazywam się Daniel, Lubię ładne samochody i szybkie dziewczyny xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo Lubię być Adminem, i sprawia mi przyjemność banowanie ludzi którzy łamią regulamin. Dostaję wtedy erekcji... 10. Steam_ID: STEAM_1:1:202075756 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie pracuję, więc pora też jest różna 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: To konto mam z rok, ale grywałem wcześniej trochę 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK, na Diablomodzie :-) 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Popieram. 1. Posiadał admina już dwa razy na tym serwerze co świadczy o doświadczeniu. 2. Jest przyjacielski i rosądny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjaPL 2 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 jestem na tak 1. był adminem 2. jest przyjacielski 3.jest pomocny dla nowych i starszych graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi