boblee 202 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Cześć wiem, że wy to i jesteście maniakami w tych komputerach. Do rzeczy: Chciał bym się was zapytać czy pójdzie H1Z1 w 60fps na najniższych. Karta graficzna: GeForce GTX 1050 OC 2GT Procek: Intel Core i5-3330 GB RAM: 4gb (XD) Windows 10 p.s dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) z windowsem 10 na 4 gb ramu nie ma szans ;p wiem co mowie, bo optymalizacja z h1z1 jest na takim poziomie, ze nie ma tej optymalizacji w ogole. Po 2 nie polecam wydawania kasy na to, h1z1 umieraq i jak teraz w to chcesz zaczac grac, to bedziesz mial cholernie trudny start, bo wszyscy odeszli juz od h1z1 i zostali tak na prawde tylko ci skillowi gracze i bedziesz obrywal ostre hedy i szybko sie zniechecisz. Wiem co mowie, duuuuzo gralem w h1z1 etraz juz tylko czasami Edytowane 23 Grudnia 2017 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi