Hangetsu 143 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: Hangetsu 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: P. 4. Steam_ID oskarżonego: 0:1:119599805 5. Data i godzina zdarzenia: 24.12.2017 6. Mapa: jb_gaben_pi 7. Opis sytuacji: Podczas Quizu P. dawał różne pytania. Na kategorię z matematyki do obliczeń dawał osobie nr 1 więcej czasu, niż mi, chociaż też pytanie było z matematyki i nie było teorytyczne, a uzasadnił to wszystko "Ale on mówił na głos obliczenia" ja nie miałem takiej możliwości, ponieważ ww. osoba wyłączyła mikrofon terrorystom. Po zaistniałej sytuacji zaczął mnie wyzywać na steamie i pod koniec rundy. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60..pl/dem-jb_gaben_pi-1514071560-1514074260.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: Ostatnia runda Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Hangetsu Zła nazwa mapy i zły link do demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakvbek 0 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zacznę od tego, że Ty też mnie wyzywałeś na steamie, ale o tym to już nie wspomniałeś. Mało istotne Serwer - Prywatna rozmowa na steamie = dwie odrębne rzeczy. Według mnie jedno nie ma wpływu na drugie. Pan X - osoba która brała udział w quizie i miała to ciężkie pytanie z matmy, nicku nie pamiętam. Nie będę się bronił tym, że miał cięższe pytanie powiem na wstępie. Co do sytuacji to tak - Zadałem pytanie Panu X i powiedział, że może być trudne. Podyktowałem mu z 3 razy polecenie i liczył, odpowiadał więc okej. A Ty po zadaniu Ci pytania odpowiedziałeś i chyba stwierdziłeś, że źle i się zbuntowałeś... Dziękuję : ) + ss z tego, że też byłem wyzywany na pw jeżeli to istotne https://imgur.com/a/0emnF 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Popraw linka do demka bo mi nie działa, a jak szukam w gotv z tego dnia to się ściąga inne demko Używaj opcji edytuj. Zwyczajnie ten link który podałeś nie działa. Czekam na zmienienie go do piątku, chyba że to tylko u mnie występuje z nim problem. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Netherslay 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 @Netherslaysęk w tym, że kopiowałem link do demka ze strony, a teraz już chyba tego nie znajdę. Jednak co mogło się stać z GOTV, że dało mi link do złego demka, jak pisałem skargę po mapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Brak dodania dowodu. Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Netherslay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi