HeHeSzEk1Pl 5 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 1. Nick: HeHeSzEk1Pl 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 2/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): ustalę z opiekunem 7. Link do swojego GameTrackera**: https://www.gametracker.com/player/HeHeSzKi1Pl case-ninja.pl/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem uczniem 2 klasy samochodowej (zawodówki) dość często jestem na serwerze dobrze dogaduje się z administracją oraz z graczami na serwie lubię ten serwer i chciałbym wspomóc administracje w walce z ludźmi którzy m.in.( raszującymi , nadużywającymi mikro itd) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałby otrzymać admina ponieważ jest 4 administratorów i nie zawsze mają czas żeby być na serwerze i dobrze dopilnować go byłem już nie raz jak nikogo nie było na serwerze z administracji i nie da się grać ponieważ ludzie robią co chcą. 10. Steam_ID: 76561198323631881 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tak przeciętnie 30-60 min 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-22 , 12-23 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 2,3 lat to jest moje 2 konto (link do starego konta http://steamcommunity.com/id/EverdeN ) 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jestem na Tak Mily /dużo czasu spędza na serwie /nie lamie regulaminu / wiek.. Niestety są tez wady nie posiadanie admina /znajomość sourcebans ale mysle ze da sie to poprawić w tym przypadku okres próbny byl by dobry Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola__3 48 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 tez myślę ze okres próbny byłby dobry jest dosyć często na serwerze i nie sprawiał kłopotów no i powinien podszkolić się w znajomości sourcebans 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King 22 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jestem jak najbardziej na tak Bardzo mily i kulturalny zawodnik przyda sie do ogarniecia ludzi na servie a co do znajomosci komend kazdy sie ich uczyl kto mial admina wiec nie widze problemu chetnie mu pomoge 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Na Tak. +Wiek +Mutacja +Miły +Ładnie rospisane Podanie! -SB (Nauczysz sie!) Za okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Przyjmuję, zgłoś się do mnie lub do @damianzwolak na steam lub forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi