Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: Z buta wiezdza2.Nick admina/gracza który zawinił: DobreKosy3.Admin/Gracz : Gracz4.Data i godzina: 21.30h 02.04.20135.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Dawlogan , Moja , zielony , HLTV6.Opis sytuacji: ziomek sostał 3 razy kosy w głowe bo był afk i 1 normalnie .Miał 230 lvl i max kondychy więc nie mógł mieć tyle HP. Jeszcze pare osób bo go dobijało aż se nabił 11 fragów i dał sie zabić a go gościu zabijał chyba 5 min.Prosze o podjęcie odpowiednich środków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Też jestem Świadkiem. Widziałem kawałeczek ponieważ musiałem komputer wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Widocznie zbugował sobie Hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kolejny świadek dziekuje że poparł i przepraszam że tyle skarg pisze ale poprostu ludzzie nie umieją grac fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi