BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: BOOTEK 2.Nick admina/gracza który zawinił: Fresh 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 20:21-23 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie (cały serwer ) 6.Opis sytuacji: Gramy sobie, a tu nagle Fresh robi vote na zmianę mapy nie wiadomo, dlaczego, zrobił 1 vote i wyszło, że NIE. za kilkanaście sekund 2 vote nie wiadomo, dlaczego, aż gracze zaczęli się denerwować i niektórzy powychodzili Ahh i jeszcze fresh osądza mnie, że robiłem restarty bo tylko ja mam tą flage chodź cały serwer ją ma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Powiem tak: byly restarty dwa razy, fresh zaczął bawić się vote , fresh zaczął straszyć wszystkich adminów. mogę podejżewać że to fresh robil restarty. Fresh zaczął kłótnie z bootkiem na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie powini spamować graczą na u@@ to świadczy o nie dojżalości adminów i moim zdaniem powinini wylecić obaj lecz można dać im drugą szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgadzam sie Fresz z kropeczka robili chyba ze 3 glosowania co 1 min 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 grałem wtedy jak było vote 2 razy, raz na Nie a drugi raz teżż na Nie, a nie minęło nawet 5 sekund. Jestem za odebraniu admina bo przecież nie służy on do zabawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 to jest niedożeczne zeby 2 adminow tak sie kłocilo skladalo kragi nawzajem itd jest to złe dla wizerunku serwera i sieci..... wiec albo powinni wyleciec albo sie uspokoic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Więc tak Po 1. Zrobiłem 2 razy vote ponieważ mapa była już 40 min bo BOOTEK bawił się resetem. Po 2. Na U@ pytałem się kto robił resety ale oczywiście nikt nic nienapisał, więc użyłem komendy amx_who i wyszło że tylko BOOTEK ma tą flage do resetowania servera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Freshu kur.. weź się ogarnij masz jakieś dowody ze to one restartował wiec nie osądzaj go... A co do skargi jest słuszna FRESH zachowuje się jak by był bynajmniej h@ tego serwa. Straszył adminów banem, za to ze ktoś napisal na say@ ze FRESH ma admina o ile dobrze zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nikoś źle zrozumiałeś Chodziło mo oto by niepisać na U@ że ja mam admina bo nikto o tym niewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Moim zdaniem tego juz za dużo Fresh powinien wyleciec.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wilku niemasz admina i niewidzisz U@ to niepisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Pomyśl mogło być przeciesz vote na koniec mapy i ludzie wybrali przedłurzenie mapy. Jak gracze wybieraja daną mape nie powinno być zmiany bo im sie ta mapa jednak nie podoba. Admini ogarniaja heaterow i garją a nie kłucą się jak debile. Zamknijcie ten niepotrzebny temat i ogarnijcie tych adminów bo powoli sie wkurzam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Z buta wiezdza, niebyło jeszcze głosowania wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 I bawicie się jak dzieci, ten pisze skarge na tego i odwrotnie. Weźcie się chłopy ogarnijcie, a co do skargi żaden admin nie powinien zostać odebrany lecz flaga na vote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fresh, a ty tylko sobie nabijasz posty ahh.. To jest zachowanie 21 latka ? Na u@ groziłeś nam wszystkim, że dostaniemy permy i stracimy adma -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 potwierdzam to co pisze wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To chyba nieptrafisz czytać ziom. Ja tylko odpowiadam a nienabijam postów. Jeżeli to nie ty resetowałeś server to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjdzie -_- osądzi sprawę. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fresh utrata flagi na votowanie NuQe utrata flagi na slapowanie/slayowanie. Co do restartowanie to proszę podać godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 2 Kwietnia 2013r. 20:20 HLTV zobacz z mapy wgl de_eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Po tym niestety nie ma śladu, ale zmieniłem jedną rzecz więc nie powinno być już takiego typu zabawJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi