qrnt 77 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Twój nick: :] Nick oskarżonego: deaglmaster Kilerrrr IP/SID oskarżonego (komenda status):Nie mam Godzina i data przewinienia: 02.01.2018r. około 18:50 Opis sytuacji:Na polowaniu zabił kilka osób w heada a potem zaczeli mnie wyzywać że mam aima w tych minutach leciały wyzwiska 9:10 ,10:40 ,14:25 (możliwe że gdzieś jeszcze ale nie miałem czasu sprawdzić) Dowody (demo, screeny, świadkowie): http://www2.zippyshare.com/v/cmzJw3pJ/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Obaj gracze dostają bana na 1 dzień za obrazę Przepraszam, ze długo trwało rozpatrzenie ale zapomnialem o tej skardze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi