Majster88 0 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Twój nick: MajsterKto zawinił? (Admin/Gracz): AdminNick gracza/admina na którego składasz skargę: polski_sniperIP/SID oskarżonego:Godzina i data zdarzenia: 22:20 04.01.2018Dowody (demko/screeny/świadkowie): Kubson, admin Heheszki, Lary i użytkownicy o tej godzinie na serwerze Opis sytuacji: Wczoraj polski_sniper obraził mamę Larego że jest za 5zł jestem świadkiem wraz z kubsonem, a dzisiaj zaczął awanturę do larego i powiedział że jest frajerem to ja przytoczyłem, że admin nie powinien obrażać mamy takie zachowanie skandaliczne, i po czym powiedziałem mu co o nim sądzę wkurzył się i zbanował pierwsze larego i mówiłem mu że sam obraża a banuje moim zdaniem nie powinien być na tym stanowisku, Admin Heheszki czy coś takiego próbował złagodzić sprawę ale z poskim_sniperem się nie da, jeszcze jeden chłopak się wtrącił że własnie obrażał mamę i nic ale nie pamiętam jego nicku Heheszki słyszał i kubon bo byli w tym czasie na serwie liczę na upomnienie chociaż admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaaS 948 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Ta skarga dotyczy serwera CS:GO. To jest dział serwera 1.6. Temat przeniosłem do działu serwera CS:GO. Edited January 4, 2018 by *TGM* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster88 0 Posted January 4, 2018 Author Share Posted January 4, 2018 Wiem, pomyłka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,502 Posted January 5, 2018 Root Share Posted January 5, 2018 To w końcu COD czy 1v1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbaN7 39 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Chyba 1v1 o nigdy kogoś takiego jak polski_sniper na Codzie nie widziałem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts