Wasyl25 229 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Nick ; Wasyl Wiek; W tym roku 15 Kilka słów o tobie ; Nazywam się Krzysztof . Interesuje się piłka nożna. Mieszkam w Oświecimiu. Nie pije Alkoholu. Jestem dobrym chłopcem. Dlaczego staram się o funkcję? ; Ponieważ jak niekiedy widzę jak niektórzy skaczą po txt lub skracają to strasznie mnie to denerwuje, ponieważ niektórzy się starają wejść do topki bez skracana a taki gracz utrudnia mu to. Zawsze jak chce nakręcić demko na temat skracania to oni akurat tego nie wykonują Czy posiadasz doświadczenie jako admin? ; trochę tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):5 Staż w grze: 2 lata Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):dni robocze od 1h do 2h weekendy 3h do 4h Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Wasyl25 Przez przypadek mi się to wysłało 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Tutaj masz wzór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi