Long way to hell 13 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1. Serwer: procod 45k lvl wyjebany exp 2. Nick: Long way to hell 3. Imię: krzysiek 4. Wiek: 17 (prawie 18) 5. Znajomość Amxx(0/10): jesli to co ma potrafic admin to 8-9 / 10 bez pluginow 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): oczywiscie co miesiac 10 8. Czas spędzony na forum: okolo 7-8h 9. Opisać siebie: mily, wyrozumialy, ogarniety, lubie grac w csa , pilke nozna, siatkowa, dobre filmy hooligans, never back down. czesto gram na waszym serverze nie raz po 6-10 godzin potrafie przesiedziec w dni wolne 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: zeby ogarniac bo niejeden admin widze sie bawi ... 11. Linki do reklam: te zrobie po uzgodnieniu z wuwuniem / -.- 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: wh - ssy (moze byc tez demko) i perm/ aim demko wprawdzie ssy tez moga byc sh permik -Gdy ktoś nadużywa micro: uspokajam gdy to nie pomaga kick a w ewentualnosci ban na 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: to co wyzej wprawdzie uspokojenie,kick,ban 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam ale chyba kupie steam za miesiac Dziekuje za wszystkie za i przeciw Long way to hell strzałeczka zioooom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie wiem czy przyda się jeszcze dodatkowy admin, ale ja jestem na tak -wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Na nie, za dużo klniesz i obrażasz graczy ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dla mnie jest za dużo adminów jestem na NIE - brak reklam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Na NIE Reklamy H na forum... Obrażasz i przeklinasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 TAK- wymagania spełnioneTylko masz nie klnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terro 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nie /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi