Rapcio 87 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 1. Nick: Emzi Raper/Raperek 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: NIE (od pewnego czasu nie) 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: Oczywiście, że tak odmówię sobie flaszkę aby zapłacić xD 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Emzi Raper/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Mariusz przeżyłem 18 wiosenek ogółem identyfikuję się jako alkoholik xD (żadnej okazji nie przepuszczę) Interesuję się sportem przede wszystkim siatkówką i piłką nożną.Mam kobietę na której mi zależy to chyba Tyle dziękuję za uwagę 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Stara śpiewka Chciałbym pomóc w rozwoju serwera, a teraz coś od siebie wiem że moje GT nie powala nakłada się na to dużo spraw typu matura organizacja studniówki czy częste turnieje siatkówki czy piłki nożnej, nauka i oczywiście spędzić czas z drugą połówką o tyle dobrze 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_ID:STEAM_0:0:121397605 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Nie chcę koloryzować 3h dziennie max 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 16-23 jestem zawsze dostępny weekendy 10-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście, że tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Na tak - Stały gracz - Składka - Doświadczenie Brac tego bota póki ciepły Edytowane 7 Stycznia 2018 przez GrzegorzxD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @GrzegorzxD Wchodziłeś chociaż w to GT??? Wszytko spoko, doświadczenie i te sprawy. Rozumiem też ze mało czasu bo dużo spraw prywatnych i GT dlatego jest słabe. Mimo wszystko jestem na nie, jak nie masz czasu to po prostu nie dokładaj sobie takich spraw jak adminowanie. Załatw co masz załatwić popraw GT i wtedy napisz podanie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Popraw aktywność, po za tym, nie jestem przekonana do Ciebie po ostatniej sprawie Odrzucam na chwilę obecną, zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi