Fox28081995 50 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Nick : Mlody Gniewny [Fox] Powód Warna : Dostalem go swojego czasu jak jeszcze mialem admina bo zbanowalem gracza a sytuacja byla taka ze sobie gralem gosc cos tam do mnie sapal Ja mu tam pisze kultura wiec gram Dalej później typa pogonilem za Cele a po niej byla akcja ze do mnie zaczalem skakac on zlozyl skarge i poszlo o to ze powinnienem graczowi dac wczesniej Bana za kulture odzywania sie do admina. Cos takiego jak dobrze pamietam. Bd Sms do szefa -, - *na pw. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Fox28081995 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Warn został usunięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi