Bucek 45 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: ☯ Bucek ♛ 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard 3. Nick oskarżonego: Creativity 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia: 10.01.2018r około godziny 14:50 6. Mapa: jb_gaben 7. Opis sytuacji: Sleyu prowokował oraz wyzywał mnie przy obecności guarda Creativity. Gdy napisałem na u@ aby ten ukarał gracza nic z tym nie zrobił. Jest to faworyzacja graczy,a bardziej jego dobrego kolegi. Guard nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): https://imgur.com/tSJVaJo 9. Wynik/numer rundy/czas: 14:05- 14:14 @Sleyu Czym cię sprowokowałem? Tym,że napisałem na czacie,że słusznie KonWoy zrobił odrzucając twoje podanie,ponieważ rekrutacja jest off? Nie ośmieszaj się i przypomnę ci,że do osób starszych od siebie podchodzimy z szacunkiem,ale nie tylko do takich Od takich spraw jak wyzwiska na serwerze są guardzi na serwerze,a nie żeby pisać skargi o takie pierdoły. Natomiast gdy guard nie wywiązuje się ze swoich obowiązków to już wlatuje skarga forum @Creativity No wiesz,zdanie "I dobrze Konwoy zrobił,że odrzucił twoje podanie ... " - to nie jest żadna prowokacja w tym momencie. Mówimy o zaistniałej sytuacji w skardze więc nie próbuj się bronić czymś na co dowodów być może nie masz,a jeżeli masz to mnie ukaraj. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Bucek 2 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) No to w takim razie czekamy na kicka dla niego :V Po 1.To ty mnie sprowokowałeś co widać na screeenie. Po 2.Mial mnie kicknac jak była zmiana mapy? Po 3.Bezsensowna skarga na guarda,a sorki mojego dobrego kolegi.Skoro ja Cię obrażałem to trzeba było na mnie napisać @Bucek nie chce nic mówić ale to ty się ośmieszyłeś dając kolejna z kolei skargę bez sensu XD @eqk wiesz ja dostałem upomnienie,ale jak widać Bucek się czuje naczelnym generałem serwera i forum,ale no jak nadaży się okazja to czemu jej nie wykorzystać,nie? Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Sleyu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Za zdanie "utkaj konfidencie" sleyu co najwyżej mógł zostać upomniany, a jakakolwiek kara dla guarda (oczywiście na podstawie owej skargi) byłaby WEDŁUG MNIE nieuzasadniona /wgl to beka, ze mowisz guardowi co ma robic xD "sleyu mnie obraza, kickuj go" xdxdxd Edytowane 10 Stycznia 2018 przez eqk 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozjeżdżamWasSmartem 24 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Nie wiem co chcesz wnieść tymi skargami żeby połowa serwera cię nienawidziła, zamienić serwer w klub wzajemnej adoracji? może wyłączmy czat głosowy jak i tekstowy żeby nikt nie poczuł sie urażony bo przecież żyjemy w czasach gdzie nie można określić czyjejś płci bo można go sprowokować bo czuje sie akurat helikopterem apache a ty go nazwałeś chłopakiem 2.2 Zakazane jest prowokowanie do wszelkich kłótni i sporów. Prawda jest zakaz prowokowania ale nie znaczy, ale napisałeś "XDDDDD" po tym jak ci odpowiedział jakbyś strzelał z miniguna, a potem poczułeś się wielce obrażony "XDDDD TERAZ NAPISZE ZE MNIE TO PROWOKUJE TO GO GUARD ZKICKUJE HEHEHEHE" bo guard nie ma co robić tylko kickować wszystkich za prowokacje, więc sie zdecyduj czy cię to rozbawiło czy sprowokowało? Edytowane 10 Stycznia 2018 przez RozjeżdżamWasSmartem 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creativity 113 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Bucku błagam Cie to, ze nie masz dystansu nie oznacza ze Sleyu go nie ma i ze JA go nie mam bo wedlug mnie to nie byla obraza bo - sam sprokowales do kłóni Sleya. Jakbym miał screenowac kazdą twoją prokowacje zapewniam cie ze mialbys dawno bana. Według mnie nie zawiniłem, wiec nie przyznaje sie do błędu. Pozdro 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Jedna strona sprowokowała, druga strona "obraziła" (w delikatnym tego słowa znaczeniu) To, że odrzuciłem podanie Sley'a to fakt To, że dodajesz swoją opinię ("i dobrze") odnośnie tego faktu, można to uznać za prowokację A skoro nie potraficie podchodzić do siebie z dystansem, w zaistniałej sytuacji powinniście dostać przynajmniej po upomnieniu A to, że nie widziałem na demku, żeby Creativity zareagował jakkolwiek na tą sytuację dostaje upomnienie Dodatkowo Sley'u otrzymuje bana na 4h za nadużywanie FK Edytowane 13 Stycznia 2018 przez KonWoy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi