Samobójca 115 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pyka ktoś w metina na Tasmanii? Stwierdziłem, że się trochę pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burmee 45 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nie gram. Aczkolwiek z chęcią pograłbym, pod warunkiem, że znajdzie się większa ilość osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Mogę pyknąć ale pytanie kiedy wystartował , jaki tryb itdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 W dniu 14.01.2018 o 13:36, Killer_Kill_0-0 napisał: Mogę pyknąć ale pytanie kiedy wystartował , jaki tryb itdf To serwer na globalu. Tasmania bot na bocie bota pogania. Nie lepiej coś poważniejszego? (Czyt. Negros) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Też mogę coś pyknąć Mam nadzieję, że pod tymi nickami znajdą się jakieś stare wygi bo waszych nicków nie kojarzę, jak nie to miło poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi