orzeł 216 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 1. Nick: orzeł 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTrackera**: https://www.gametracker.com/player/orzeł/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem Kuba, lubię grać w gry, nie tylko te komputerowe ;D . Chętnie pomagam innym i staram się być miły dla wszystkich. Resztę to zapraszam na PW lub na arenki 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po pierwsze braki w administracji, po drugie chętnie pomogę przy pilnowaniu porządku na serwerze oraz postaram się wprowadzić coś nowego. Zawsze wchodzę na serwer gdy jakiś gracz pisze na Steam że ktoś wyzywa itp. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:169093975 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1,5h około wzwyż 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): wszystkie dni oprócz środy, bo lekcje do 19 :v. Mogę być w godzinach porannych i wieczornych, a weekendy bardzo różnie 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2150h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Aktywność poprawię, obiecuję, słowo harcerza. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Jestem na TAK ostatnio dużo czasu spędza na serwie a aktywny admin jest jak najbardziej potrzebny / wiek / ogarnia sourcebans / składka Według mnie jest to jeden z lepszych kandydatów. Tylko prosił bym o lekką poprawę kultury ale nie powinno byc z tym problemu 👌 Odemnie to wszystko pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Jestem na TAK : SB na 10 , godzinki tak średnio no ale nadrobisz na pewno ,forum git. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King 22 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dobry gracz przyda sie w ogarnieciu ludzi na serwerze jestem jak najbardziej na tak pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada 98 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Jestem na tak: ogarnia, miał admina już tutaj, jedyny minus to gt takie 2/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi