Maniak 114 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam mam taką propozycje by przerobić Zombi Mod kamp na Zombi Escape.. Zombi escape polega na uciekaniu, grupy Human przed Zombi, podczas ucieszki napotykają różne przeszkody które muszą ominąc i w jak najszybszym czasie dobiec do helikoptera/samolotu który podleci po wezwaniu przez radio Zauważyłem że większość graczy już nie lubi grac na ZM kamp, ponieważ wkurza ich to że grają również VIPY.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ciekawy pomysł, no ale nie wszyscy lubią "taką grę". Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja też jestem ZA, bardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No można spróbowac . Osobiście jak najbardziej na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja ogólnie lubie zombie kamp ale wszystkiego trzeba spróbować mogę też dać kilka / kilkanaście naprawde fajnych map Lub też aby były mapy takie i takie tzn. na kampy i na uciekanie. Ogólnie podsumowując jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bardzo fajny pomysł,jestem ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Też jestem na tak bo kampienie jest bez sensu grałem kiedyś na takim serwie lepsze jest to co zaproponował Maniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 zmiana mapy na zm escape /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi