FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Proponowałbym by jak na serverze jest full to żeby np. wywalało po 15 sec full serva kogoś. Próbuję wbić na serva od 15min . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak dla mnie na nie . Poniewaz ktos moze sobie spokojnie grac z dovrymi itemkami a tu nagle wywaliło bez powodow ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgadzam sie z HapajKule Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To kup sobie slota, i problem rozwiązany .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 można by dawać przekierowanie np.:FFA,DR,ZOMBI. A nie wyrzucać z serwa zanic jak byś sie czuł jak ty bys grał i CB wywaliło by z serwera. Twój temat jest bez sensu można go /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja niechciałbym by przekierowywało bo jak na Zombi przekieruje to na ruski serv lecisz i do jest do dup* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja niechciałbym by przekierowywało bo jak na Zombi przekieruje to na ruski serv lecisz i do jest do dup* Ty lecisz na ruskie serwy bo na nich pewnie grałeś tylko ty tak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Fresh te przekierowywanie jest już naprawione ... Co do tematu jestem na nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Po raz kolejny pisze że masz od tego tematJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ten jak i reszta tematów zostanie niedługo usunięta,czemu?Bo macie temat a specjalnie nabijacie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi