Ojdoss 35 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Witam. Proponuje na serwer wgra jakies skiny na bronie darmowe poniewaz przyciaga to graczy oraz wgrac dzwiek na u@ co ulatwi adminom sprawdzanie u@ kiedy cos przeleci na chacie i sie nie zauwazy tego w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Skiny spoko opcja jestem za. Co do dźwięku przy komunikatach na u@ ,myślę że jest to rzecz niezbędna ,ponieważ tak jak napisał nie trudno to przeoczyć bo jesteś np. zajęty clutchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dźwięki dodam, jeżeli chcecie jakieś darmowe skiny, to nie ma sprawy. Jestem otwarty na propozycje. Temat zamykam bo to raczej powinno znaleźć się tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi