Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć. Co sądzicie o tym żeby na serwerze znajdowało się takie coś jak większy exp 2x od godziny ( przykład) 23 do 6 rano.?? Może w godzinach wieczornych więcej ludzi będzie grać + nowość dla serwera i może przyciągnąć więcej graczy. Oczywiście exp 2x włączy się dopiero jak będzie odpowiednia ilość graczy. Taki anty przed farmieniem expa lvli 1vs 1. Exp 2x dopiero załączy się przy odpowiedniej liczbie graczy na serwerze o danej godzinie która zostanie ustawiona w pluginie/skrypcie :). Czekam na opinie. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez Killer_Kill_0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Myślę że można spróbować chętnie bym przetestował i kto wie może być przyciągnęło ludzi na godziny wieczorne jest mała szansa ale można spróbować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Jak dla mnie pomysł całkiem spoko. Graczy na pewno przyciągnie ,szczególnie że w niektórych województwach są teraz ferie więc dużo osób będzie grać w godzinach wieczornych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Z jednej strony spoko ale z drugiej, skoro w tej edycji były skargi, że ktoś dzień po resecie posiedział 12h i miał o wiele wyższy lvl niż inni i ludzie się zrażali do gry to wyobraź sobie co by było gdyby taka osoba siedziała w nocy na 2x expie a potem wejdzie jakaś nowa osoba która w nocy śpi a nie gra i przez to ma o wiele mniejsze szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Urban ale teraz posłuchaj. Ext będzie się dopiero załączał jak będzie 6 osób na serwerze Więc nie będzie farmienia z kumplem 1 vs 1. Tylko musi być odpowiednia ilosć osób do włączenia się expa 2x od 23 lub 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 No ale jednak co mają powiedzieć osoby które nie dadzą rady grać w nocy (czytaj: osoby ponizej no powiedzmy 16 roku życia) a takich osób na serwerze jest dosyć sporo takie osoby będą po prostu mieć mniejsze szanse w porównaniu do osób które grały by po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 No to by się zrobiło wtedy od 21 do 6 exp 2x. Coś ty ferie są więc będą ludzie, nie patrz na negatywy, tylko pozytywy. Bo czasami o 22 godzinie nikt nie gra. A ta "nowość" może zrobić tak że zwiększy się ilość graczy w godzinach nocnych. Warto spróbować, czasami trzeba zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 No sam nie wiem jak narazie to mnie osobiście ten pomysł nie przekonuję ale dajmy się wypowiedzieć innym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayo 9 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 hmm jestem na nie Dokladnie tak jak urban mowi co niektórzy nie maja czasu żeby po nocach grac ja to bym wgral na serwer jeszcze raz darmowego vipa na dana mape to było okejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Wy tylko widzicie że inni grać nie mogą o tej godzinie.. Nie rozumiem trochę. Początki może będą trudne z tym dodaniem, ale pomyśl sobie o tym Bayo że jak gracze to zauważą to będą robić wszystko żeby grać o tej godzinie i wbić szybciej większy level. Musi być jakiś dodatek żeby ludzi przyciągało. Ale tak jak pisałem exp 2x dopiero się włączy jak będzie odpowiednia ilość graczy.. Powiedzmy jest godzina 23:00 wtedy jest ten exp 2x, ale jest w tym czasie 5 graczy na serwerze, ale exp 2x dopiero się załączy jak będzie na serwerze 6 graczy ( taki przykład ) Więc jak jest o 23:30 3 graczy to exp się nie załączy. Czekamy na opinie innych graczy Edytowane 18 Stycznia 2018 przez Killer_Kill_0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Już był 2x większy exp od godziny 23-6/7 rano i powiem Ci że nikt wtedy nie grał Może teraz by się to zmieniło kto wie,ale żeby to sprawdzić pomysł musi się przyjąć. Ja bym proponował powiedzmy na 2tyg. dać ten 2x większy exp i zobaczyło by się czy faktycznie ilość graczy w godzinach nocnych będzie wystarczająca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi