Wasyl25 229 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Nick ; Wasyl Wiek; W tym roku 15 Kilka słów o tobie ; Nazywam się Krzysztof . Interesuje się piłka nożna. Mieszkam w Oświecimiu. Nie pije Alkoholu. Jestem dobrym chłopcem. Lubie sobie pograć w cs . Dlaczego staram się o funkcję? ; Ponieważ jak niekiedy widzę jak niektórzy skaczą po txt lub skracają to strasznie mnie to denerwuje, ponieważ niektórzy się starają wejść do topki bez skracana a taki gracz utrudnia mu to. Zawsze jak chce nakręcić demko na temat skracania to oni akurat tego nie wykonują Czy posiadasz doświadczenie jako admin? ; Tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):5 Staż w grze: 2 lata Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Wasyl/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):dni robocze od 1h do 2h weekendy 3h do 4h Czy uiścisz składkę adminowską?: Raczej Tak Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Wasyl25 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Niko 68 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem na tak +gt +zglasza na u@ +składka + ogarnienty @Złota owca Ludzie sie zmieniają Wasyl sie stara więc szanse mozna dać. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Stary Niko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 jedyne do czego mogę się przyczepić to wiek (no ale sam mam 15 lat XD). Gt duży plus ,składka ,gra w godzinach w których administrator nie jest dostępny ,ponieważ widzę dużo skarg na graczy. TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Jestem na tak: +ogarnięty +nie ma życia i siedzi na DR +zgłasza na u@ +widać, że chce prowadzić porządek na serverze poprzez ilość dodanych skarg na graczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Na tak +stara się +GT +składka +dużo pomaga Byłbym na razie za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A ja jestem na nie. Może nie gram na serwerze ale jak grałem to tylko jak nie bylo admina to pan szanowny wasyl lamal regulamin( opuszczał kolejke, przedlużał, skracal) Wg mnie ten pan nie nadaje sie na admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A ja jak wiekszosc jestem na tak. bardzo pomocny, ogarnięty i pisze dużo skarg. @Złota owca Nie wiem kiedy ty ostatni raz grales, ale aktualnie gracz sie poprawił. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Przyjęty na okres próbny, napisz do mnie na pw i wpisz się w tym temacie 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi