cianek 85 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Twój nick:Mlody_Desperados_ Nick oskarżonego:Wasyl IP/SID oskarżonego (komenda status):STEAM_1:0:1312279388 Godzina i data przewinienia:10;05 Opis sytuacji:Gracz XXL KILLER XD(STEAM_1:0:1735254734) obraził mnie przez mikrofon, a wasyl(admin) jedynie co zrobił to perm gaga dał, ale to nie zmienia faktu że nie został ukarany za kulturę. Dowody (demo, SS, świadkowie):Lukasz12 swiadkiem całego zdarzenia. Uwagi (opcjonalne):Zabrać mu admina najlepiej bo nie wie nawet jak się banuje i dać jakieś większe wymagania na tego admina bo zaraz małe gimbusy przejmą ten serwer. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Po 1 to permmuta chyba bo gag jest na czat. Jakich wyzwisk użył ? Być może nie były aż tak obraźliwe żeby dać bana. @Wasyl25 jeśli tak mu powiedział to mute słuszny no ale ban to przesada. Jakby dawało się bany za takie słowa (nie wspominając o tym że większość osób mówi je dla zabawy bo ktoś mu powie śmiejąc się „jaki bot” a on odpowie śmiejąc się również „zamknij się”) pół serwera byłoby zbanowane Edytowane 21 Stycznia 2018 przez hoodie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasyl25 229 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Powiedział mu cytuje "Zamknij Ryj" pytałem sie mausa czy za to jest ban nie powinien dostać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Mam nadzieje ze gaga mu dałeś tylko ma mikrofon a nie na czat i team czat, wg. Mnie gag jak najbardziej lepszą opcją od bana, czyli gracz został ukarany,ale to tylko moja wersja. Najważniejsze zdanie o tym przewinieniu ma @Maus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Pisałem Wasylowi na pw aby nie dawał bana, a za używanie mikrofonu przed mutacją pisałem aby dawać gaga i dał. Nie ma co tracić graczy i banować za takie cośki, jeżeli obrazi już w większym stopniu to można dać bana. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi