Maniak 114 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 1. Serwer: 45k 2. Nick: Bruno 3. Imię: Krystian 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie):tak 8. Czas spędzony na forum: duzo jest 9. Opisać siebie: cze nazywam sie Krystian mam 15 lat lubie grać w cs, piłkę nożna. Znacie mnie raczej bo jestem z wami długo 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo zawsze ogarniam, odróznia skila od czita 11. Linki do reklam: http://www.wielka-ka...c.php?p=320#320 http://www.cs-sw.czo...php?p=2878#2878 http://www.fragersi....c.php?p=769#769 http://www.cs-garfil...p?p=17586#17586 http://www.wartownia...php?p=5739#5739 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: ss'y/perm -Gdy ktoś nadużywa micro: 30min -Nadużywa Kultury na serwerze: 30min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):posiadam:broniek2 PS. Proszę nie pisać za dużo adminów, ponieważ rekrutacja OTWARTA!! Proszę każdą wypowiedź usasadnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSi4ToR 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jestem na tak, duzo postow na forum, ogarniasz amx, steam wszystko git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No z 12 pkt . sie troszke nie zgadzam Ale : -amx I wgl wymagania . A poza tym dosyć miło sie z tobą gra . Tylko graj wiecej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 NIE Miałeś admina na COD i były na cb skargi. Masz admina na Zombi, więc tam ogarniaj by graczom się dobrze grało Pkt. 12 :unsure: Wszyscy to piszecie że ogarniacie dobrego gracza od czita. Mi się już to zbrzydło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 NA TAK mam nadzieje ze ogarniesz wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 NIE Masz już jednego adma, a poza tym straciłeś adma na codzie. Siedź na zombi i tam ogarniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 na NIE Miałeś już admina 2 razy na cod ... i straciłeś 2 razy .. Masz admina na Zombi to siedź tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 sory za spam, ale wy jesteście **** 1 napisał że straciłem adma to zaraz każdy to pisze weście się ogarnijcie co ??? a po 2. 2 raz straciłem admina przez Fresha i kylym zmówili się i napisali skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 NA NIE -nie ogarniałeś 1 serwa a co dopiero 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 na nie: -piszesz ze odrozniasz gracza od czita juz klamiesz na mnie jak tylko zabijalem cie (jak grasz magikiem) mowiles ze mam wh. -wiek -amx -a w pkt 12 zastrzezenia mam do kazdego podpunktu -..- ssy i perm i bany na 30 minut odrazu..... wielkie nie ps zjadasz literki gdzie niegdzie ps warn za pisanie pod swoim podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak Wymagania NIE STRACIŁ ADMA ZA 2 RAZEM ! ! ! Został zawieszony na 1 tydzień ^^ ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja na tak -Long way to hell, co ty masz do wieku ? Admin jest od 15, czytaj wymagania. -Micro -Amxx -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wszystko w porządku, wymagania zpełnione. Na Taak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na tak wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Hahaha jestem na NIE:-spam w swoim podaniu,-miałeś adma,-były na ciebie 4 skargi pierwszego dnia,-zajmij się ZM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi