piotrus8981 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 1.Serwer:PRO COD 45k 2. Nick:W@riaT3. Imię:Piotrek4. Wiek:165.Znajomość Amxx(6/10)6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie):Nie8. Czas spędzony na forum:1h około9. Opisać siebie:Mam 16 lat.Mam na imię Piotrek.Lubie grać w cs'a na codmodach.Gram w Cs'a 3 lata.Interesuje się piłką nożną i siatka. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Ponieważ jeden admin nie da rady na 30-osób i bym mógł pomóc.Jestem Praktycznie 3h na cs.i Podoba mi się wasz serwer.11. Linki do reklam:jeśli by chcieliście to bym pomógł wam przy reklamach12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy:bym dał za aim bana perma.Jeśli wh to ss'y -Gdy ktoś nadużywa micro:A gdy mikro ktoś używa to upomnienie jeśli się nie uda to banik na 5minut -Nadużywa Kultury na serwerze:Jeśli ktoś mocno wyzywa kogoś lub admina to bana,jeśli lekko to upomnienie13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 pkt 11. ty masz zrobić reklamy... NIE - obsługa amx'a i to http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/6176-m%C3%B3j-nick-wriat-chcia%C5%82bym-mie%C4%87-redaktoraprosz%C4%99-o-przeczytanie/#entry31600 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus8981 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 sorry za to bo mi się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie. - za krótko grasz na serwerze - amx - reklamy - NonSteam Po za tym z tego co pamiętam robiłem ci ss'y których z tego co widzę do dzisiaj nie wstawiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 NIE Pkt. 11 16 lat hahaha.... http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/6176-m%C3%B3j-nick-wriat-chcia%C5%82bym-mie%C4%87-redaktoraprosz%C4%99-o-przeczytanie/#entry31600 Amxx NS Aktywność na forum H na forum Konto dla podania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus8981 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 bo mi się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus8981 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 i gram codziennie co 3h ale spokonie to nie !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 juz powinien dostac warna za pisanie pod wlasnym podaniem. jestem na nie: -wiek -amx -mikro -reklamy Poprostu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jestema na NIE reklamy amx h na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na nie -amx -reklamy -malo godzin na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIE!Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi