BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam,otóż dziś na serwie Cod Mod dostałem Perma mam wstawić ss'y które niby mi WUWUNIO zrobił,żebym specjalnie już nie pograł na tym serwie,bo powiedziałem prawdę o Tobie? najpierw naucz się robić ss'ów wariacie,bo jakoś nie widzę tutaj ani jednego,żebyś mi zrobił,do tego piszesz na SAY'u,że niby się włamałem na Admina i piszę jakieś,żałosne teksty, jesteś OSZUST,tak mogę o Tobie powiedzieć,a czemu? bo przepierdalasz ludzi Inni kupują Premki po 30zł,a Ty zmieniasz coś z serwerem i niektórzy tracą,a niektórzy otrzymują takie premki za 11 Gratulacje Twojej Inteligencji Błaźnie Pozdrawiam Cie Wuwuniu * haha. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To jest właśnie zdanie graczy o wuwuniu.Nie mogę się z tym nie zgodzić bo to prawda. A poza tym wszystko olewasz,dodalbym jeszcze coś ale chyba wystarczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Noo cóż jak się nie ma jak zarabiać kasy,to trzeba przepierdalać innych... później zmieniać gg co 2dni,żeby nie mieć kontaktów,nie odpisywać na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No ja tam grałem kiedyś na serwerach wuwunia i problemów nie było , ale słyszałem juz dawno wiece nie ciekawych rzeczy na jego temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Moim zdaniem to prawda jest i najlepiej było by aby nasz classic odszedł od tamtych serwerów A po za tym to chyba każdy wie co o wuwuniu TeD pisał , ale ja nie chcę się wdawać w pseudo wojny innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Hehe jednak widać jaki jest WUWUniuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ja nie dałem bana nie było mnie na Procod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ja tez sie w wojny innych nie chce wdawac pamietam co suzik gadal ale nie wnikam czy to byla prawda czy nie... slyszalem wersje wuwunia i wersje suzika oczywiscie nie mam o tym zdania to ich problemy ja gram aby grac i ogarniac a nie rozkminiac h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi