Rapcio 87 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 1. Nick: Emzi Raper/Raperek 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: NIE 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Emzi Raper/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Mariusz przeżyłem 18 lat ogółem identyfikuję się jako alkoholik xD (żadnej okazji nie przepuszczę) Interesuję się sportem przede wszystkim siatkówką i piłką nożną. Interesuję się również e-sportem.To by było chyba na tyle. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Stara śpiewka Chciałbym pomóc w rozwoju serwera i wspomóc już i tak liczną administrację w pobycie na serwerze w godzinach rannych jak i popołudniowych 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_ID:STEAM_0:0:121397605 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Nie chcę koloryzować 3h dziennie max 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 16-23 jestem zawsze dostępny weekendy 10-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście, że tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jestem na tak -GT nadrobiłeś, więc widać, że Ci zależy -Miałeś tutaj admina, więc część graczy Cie kojarzy -Staż -Doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ogólnie jestem na tak. Jest dużo adminów, ale z tego co wiem, ma być selekcja. Gt jest spoko, myślę, że nawet 2h dziennie to jest już wystarczająco. Posiadasz steam oraz doświadczenie, więc myślę, że możesz się wykazać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 NA TAK! +GT +Ogarniety +doswiadczenie +mialesz tu adma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jestem na tak, pamiętam jak miałeś już kiedyś admina i dobrze sobie radziłeś i z tego co widzę to wszystkie wymagania spełniasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Myślę, że ostatni wybryk czegoś Cię nauczył, co do podania jestem na tak, Jest aktywny na serwerze oraz forum, miał tutaj admina, więc ogarnie serwer bez problemu tym bardziej, że w ostatnich dniach została odnotowana większa aktywność adminów, to nie będzie miał problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zapraszam na pw. Witam w składzie, gratuluję 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi