AtV Krasnik 9 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:AtV Krasnik 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kazdy Orze Jak Morze 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 3 Kwietnia 2013 jakieś 5-10 min temu czyli 22:55-23 (coś koło tego) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): bix RmF^^ Amx_bans(wykaz banów) 6.Opis sytuacji: Admin zaczął każdemu zaczął robić ssy i banować ... .Ja tych ssów nawet nie dostałem bo wyszedłem z serwa po tym jak Stepujacy Kon Marvin dostał ssy . Patrzyłem specjalnie ale nie Pojawiało się "Orientuj sie" (czy jak to tam pisze) . Proszę o odebranie Admina temu debilowi bo każdego po kolei banował ... nawet admina P.S przejrzałem cały folder cs i nie mam nawet 1 ss'a ... Podobnie jak PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie widziałeś chyba posta który dodał Kazdy orze jak morze:P Pisał wyraźnie to nie on BANOWAŁ,nie on grał wtedy,tylko wuwunio Debil wbil się na każdego konta jakie chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak pisałem skarge to jego posta jeszcze nie było Więc sorki To w takim Razie czekam na szanownego wuwunia .... niech on sie wypowie ... co i za co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pojebało mu się coś w bani baranowi ;p Tylko chciał przepierdalać innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie wiemy czy to orze wszystkich pobanowal więc atv nie skladaj skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi