O co chodzi w te karabiny 27 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) 1. Nick: ^O co chodzi w te karabiny?!!! 2. Imię Kajetan 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: Oczywiscie 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/^O co chodzi w te karabiny%3F!!!/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Kajetan 23 lata gram z 9 lat w csa z przerwami od 5-6 na cs classic 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chce wspomoc serwer finansowo jak i pilnowac serwera zeby nie bylo cheaterów 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:40609219 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-6 H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 16 w dni robocze (w przyszlym miesiacu bede o kazdej porze bo mam L4 na miecha :) ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na FFA(obecnie posiadam) ogolnie tez posiadalem na FFA Już Michał napisał że zostałem przyjęty. Po prostu zapomniał Edytowane 30 Stycznia 2018 przez O co chodzi w te karabiny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Na forum można napisać tylko 1 podanie tutaj jest jeszcze twoje podanie bez rozpatrzenia przez opiekuna: Jestem na nie Jako, iż zaszło nieporozumienie z opiekunem FFA, to jestem na tak Karabin zna się na adminowaniu, sam z nim miałem okazję adminować na FFA, na serwerze jest często, wykonuje swoje obowiązki. Mam nadzieję, że po miesiącu nie zrezygnujesz Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Zyguś 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Na tak: -ogarnięty -spokojny -doświadczony -GT dobre, mimo, że grasz od kilkunastu dni -staż 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dlugimaksz 22 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Na tak -ogarnięty -spokojny -doświadczony -staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jestem na tak, często na serwerze, doświadczenie, kulturalny i spokojny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 tez jestem na tak wydaje mi się, że zna się na rzeczy, widuję go często na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Masz moje tak -GT -steam -kultura osobista I wiele więcej Polecam tego gracza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Posiadasz 2 warny, jeśli je odrobisz możesz napisać jeszcze raz. Niestety, ale dopiero za tydzień. ODRZUCAM! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi