LEEEEEEXI CMAZ 6 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 1. Nick: LEEEEEXI CMAZ HGRU! 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Jasne 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/756856 8. Parę słów o sobie **: Jestem prostym chłopakiem, co trzyma sie daleko od makiet 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę spróbować swoich sił oraz utrzymywać porządek na serwerze 10. Steam_ID: STEAM_1:1:53868354 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Najcześciej 17-24, lub od rana 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 30 czerwca 2014, 1200h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 + Mikro + Znajomość SB + Miły chłopak - Brak doświadczenia Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Znajomość SB + Składka + Mikro + Ogarnięty + Doświadczenie -- (możne szybko się nauczy ) mała aktywność na forum - ( Wymagane min. 10 postów na forum, jestem przekonany jednak, ze to poprawi ) Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Podanie przyjęte, wpisz się do tego działu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi