MapetTV 61 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam, potrzebujemy paru osób do pełnienia roli admina na serwerze, ponieważ większość adminów straciła posadę za małą aktywność. //Chce osób którzy grają sporo na serwerze i wiedzą co i jak. Podania proszę składać pod tym postem. CIAO 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Składka (tak/nie): 7. Link do swojego GameMe**: 8. Parę słów o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) 1. Nick: MakuŚ 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/768920 8. Parę słów o sobie **: Jestem miła i pozytywną osoba, potrafię rozwiazywać kazdą sprawena spokojnie, umiem dogadać sie z innymi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Spodobal mi sie ten serwer i chce go wesprzeć moją pomoca i doswiadczeniem. 10. Steam_ID:STEAM_1:1:83675034 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:W każdej wolne chwili 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze po 18/19 a w weekendy zalezy od dnia moge nawet od rana. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3100h zaczołem grac od 2013r 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na wielu innych i miałem również swój serwerwerze Edytowane 1 Lutego 2018 przez Makusiek Game Me edytowane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent_Baton 215 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) 1. Nick: Baton 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon**: Nie 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/445483 8. Parę słów o sobie **: Co tu dużo mówić, jestem wyluzowany, mogę porozmawiać na wiele tematów itp i potrafię zachować powagę jeżeli sytuacja tego wymaga 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chiałbym spróbować swoich sił w roli admina, a na serwerze dość długo już jestem 10. Steam_ID: STEAM_0:1:120989472 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-6 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): tylko weekendy, godziny nieokreślone 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,467h, gram około 2.5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Edytowane 1 Lutego 2018 przez Agent_Baton 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 @Makusiek edytuj swoja odpowiedz wklejajac gameme z forum Podanie @Agent_Baton przyjęte na okres probny. Wpisz się tutaj z linkiem do tego tematu: Podanie @Makusiek przyjęte na okres probny. Wpisz się tutaj z linkiem do tego tematu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) 1. Nick:Geniuse 2. Imię:Maciek 3. Wiek:28 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/292701 8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Maciek,pochodze z Siedlec. Na co dzien pracuje,Lubie gac w golfa. Grzebac przy strarycho motorach. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ czasami nie ma Adminow i zawsze trzeba do kogos pisac zeby ktos wszedl na serwer i zbanowal Jaiegos pajaca co gra na WH 10. Steam_ID:STEAM_0:1:119589759 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4-5H DZIENNIE 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):ROBOCZE-16-24 WEEKEND-CZASAMI NAWET CALY DZIEN 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:4lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadalem u was juz admina i na wielu innych serwerach Edytowane 4 Lutego 2018 przez Geniuse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Podanie @Geniuse przyjęte. Wpisz się tutaj z linkiem do tego tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 1. Nick: LAYZOOO 2. Imię: Igor 3. Wiek: w marcu skończę 19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): nie, vip kupowany kilkukrotnie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/594976 ( mało godzin i fragów, bowiem resetowałem raz statystki gameme:D) 8. Parę słów o sobie **: Myślę, że większość, a w szczególności Mapet i Donozor mnie znają, ale tak pokrótko to chodzę do liceum, 3 klasa na profilu politechnicznym. Interesuję się piłką nożną, grami komputerowymi, zwłaszcza fifa i cs oraz uwielbiam uczęszczać na siłownię, co stało się moją pasją :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dodatkowa para rąk do pomocy myślę, że nigdy nie zawadzi, zwłaszcza że posiadałem już tutaj admina a nawet opiekuna, ale wracając do tematu to chciałbym pomóc zwiększyć aktywność adminów na serwerze, co za tym idzie karać graczy uprzykrzających grę innym. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:81870247 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tu właśnie nie wiem co napisać, bo teraz mam ferie i na pewno bede grał dużo, ale w maju czeka mnie matura, więc boję sie że moja aktywność do tego czasu może nie być na super wysokim poziomie, ale starać się będę tak w weekendy koło godzinkę/2 dziennie, a w tygodniu, jeżeli wystarczy, to planowałbym godzinę na dwa dni, jeżeli za mało mogę postarać się więcej :D 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze będę dostępny w godz 14-18, 20-21, a w weekendy 13-03 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2000h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) tak nawet na tym serwerze :D : 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Przyjmuje @LAYZOOO na okres próbny . Wpisz się tutaj: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis123212 10 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 1. Nick: Opa KeJoTa ?????????? 2. Imię: Michał 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak jest 6. Składka (tak/nie): Nie koniecznie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/361447 8. Parę słów o sobie **: Miły zabawny Opa Kejota ;D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ trzeba zwalczać nie bezpiecznych ludzi 10. Steam_ID: STEAM_0:0:98177665 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ile bedzie trzeba :D 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Caly czas 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 5k godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Przyjmuje @matis123212 na okres próbny . Wpisz się tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Zamykam szybką rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi