Bendzior 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Właśnie dostałem Bana ale nie mogę wyszukać screenów mam Steam ale nie mam katalogu strike_polish w ogóle gdy wejdę w steamapps nie ma nazwy mojego konta proszę o pomoc może ktoś się połączyć z moim pc i odszukać jakoś tego bo nie kumam nic ..... 2 raz miałem robione screeny 1 raz na non Steam i dodałem miałem je a na Steam teraz nie mam w ogóle tych katalogów [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw ssy na forum cs-classic.pl. POWOD: Wuwunio Cie NIe Lubi' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:32920435' [AMXBans] Your IP: '87.207.6.11' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie zrobił ci screenów jutro dostaniesz ub. Bo idiota rozdaje bo lebkach permy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bendzior 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To dziś już nie pogram ?? Szkoda Dobranoc Miłej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi