TheViperPL 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam kupiłem sobie premium i wogule jak chce wybrać klase pisze ze nie mam uprawnień a pieniądze mi zabrało oco chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A kupiłeś u wuwunia lub - _- ? Czy w sklepie cs-classic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheViperPL 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 W sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To napisz w tej sprawie do Buźki -_ - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No to napisz do - _ - ale teraz i tak go pewnie nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheViperPL 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ok sprubuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Buzka mówił że nie sprzedaje premek anie adminów więc pisz do wuwunia jak by nie było on jest H@ serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Buty weź nie myl gościa.Napisz GG 35376970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 24 h chyba trzeba poczekać , nie ? Aha i napisz w konsoli setinfo _pw "hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Przecież jak wół masz napisane że musisz poczekać ^^ Premka już była dodana jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja dalej nie dostałem mojej premki -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione - BOOTEK PW BUŚKA !Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi