FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Więc tak, wszedłem se jak zawsze na serva o 11:00 no i akurat trafiłem na zmianę mapki na inferno. All gracze miekli ping +5000 i ja też. Chciałem pobanować ale ni hu*a takie lagi że na ja piedol*. Może to potwierdzić HapajKule. Proszę o naprawienie ProCod ponieważ jak zaczeł się te lagi wszyscy zwiali ! P.S : Jeżeli w złym dziale to przepraszam. P.S : Jak by było błędy ortograficzne to przepraszam bo szybko to napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No masakra ... Co oni porobili stary cod był najlepszy ;d A na tym co 5 min ping 5000 + all i nawet zbanwoac sie nie da czy cos . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Lol ;> Wuwunio odpierdala, i forum i serwery opadaja ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Też to zauważyłem, że strasznie ping skacze ale pisałem już o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dzieje się tak gdyż serwer jest atakowany ddosem. A pukawka tnie w chuja. Tyle na ten temat. Jakieś piczki nie potrafią serwera rozreklamować, zdobyć graczy, to psuja serwery innym. Wiec ludzie to nie jest wina wwnia czy serwera a zwykłych skurwysynów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 co do adriana zgadzam sie wprawdzie wiem cos o niektorych serverach ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to nie chodzi o cod mod koleś i nie mów ze tam ten lepszy nie wiesz to nie odzywaj !! koleś nam serwer DDOS /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi