NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam, mam taki problem gdyz wchodze na serwer zm i nie wiem czy to jakies zmiany byle na serwerze czy co ale mam vipa i nie ma tam sklepu ani nic. o co z tym chodzi? w ogóle duzo sie pozmienialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wczoraj było parę zmian. Możesz tak mieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No to teraz wychodzi na to ze kupilem vipa tak dla jaj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kij, wie. Wuwunio serwer zjebał i tyle z mojej strony ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No to niech lepiej to naprawi bo kurwa nie sram kasa aby sie tak bawic. A Tobie dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ProCoda, już zjebał ;D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pompa z typa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) To niech sie wezmie za to ktos kto to ogarnia wmiare dobrze.@Edytuj posty bo po warnie poleci. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Vipa dostaniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Karol, ogarnia czyli - _ - H@ forum ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 no ja vipa mam ciagle tylko nic z tego nie mam oprócz po wpisani "/vips" ze sie pokazuje mój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to niech to zrobi tak jak nalezy, a nie mysli o niebieskich migdalach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoA^^ 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) czym niby spamuje?@ Masz edytowac posty a nie piszesz jeden pod drugim. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie spam, bo C siwy da warna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi