gicik krzys 414 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam, chcialbym poruszyc kwestie rsow. Rozmawialem z niektorymi osobami i doszlismy do wniosku, ze aby serwer tworzyli gracze i wiekszosc bylo robione pod nich chcialbym aby wrocila opcja propozycji rsow, ze kazdy da propozycje i beda wybierane piosenki, zeby byla roznorodnosc na serwerze, poniewaz kazdy lubi cos innego. Co Wy na to? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Jestem za myślę że każdy byłby zadowolony z różnorodności gatunków muzycznych jako rs. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Oczywiście, jestem zdania, że serwer jest dla graczy i powinni móc wyrazić swoje propozycje. Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patient 11 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Mi tam to nie przeszkadza w sumie ale w sumie czego by nie też za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Dobrze, dzisiaj stworzą dla Was specjalny temat, mam nadzieję ze po tygodniu nie olejecie tego Wyjaśnione, więc zamykam temat. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi