e v i l 157 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Nick: I'm trying, I'm trying to sleepLink do SSów: nie maWycinek z konsoli: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: I'm trying, I'm trying to sleep ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_0:0:8203015 ||| Powod: Aktywny Ban ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC]Serwer: ODD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/70573.html Ban z amxbans na to ip nie jest mój, nie gram na nsie, mam zmienne ip, a w dniu bana byłem w pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Wyjaśnione z adminem, gracz odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi