wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Straciłeś Premium ? pisz tutaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dostałem zamiast za 30 to za 11 premke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kody się nie zgadzają ? to już jakiś wałek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Blancik wałek to ty masz na dupie ! ej a kiedy kupiłeś u kogo HapajKule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 W sklepie tylko była jakas naprawa i kody niby sie nie zgadziaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Haha,tak tak Ty na czole,żebyś zaraz nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 a ty zaraz coś dostaniesz jak chcesz ośle i pamiętaj ze mną nie wygrasz nie tacy chłopcy do mnie pisały i próbowało mnie ośmieszyć ale chyba im się nie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No to co tak kozaczysz,hehe nie bój się trafisz na lepszego zmień mi tą premke na tą XXL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wuwunio i co dostane ? MOge numery podac z ktorych wysyłałem kody ktore otrzymałem oczywiscie błędne poniewaz Wiaderko było miało awarie chyba ,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 co z tą premka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 cl pisać do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi