WilkuZmC 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Chciałbym zauważyc ,że te wszystkie zmiany łaczenie serwerow itd. bylo bezsensowne na starym codzie bylo dobrze i nie było potrzeby wprowadzania zmian Teraz jakies komplikacje z premkami z adminami banami itd........ :wallbash: Kto sie zgadza dale LIKEd Dlatego uważam ,że równie bezsensowynym pomysłem bylo tworzenie tego 2 Cod'a 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ale po co na takim małym forum 2 te same cody ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ale Coda można byłoby przerobić na innej generacji Coda. Dać maksymalny 401lvl. Grałem na takich i byly dobre, ale nie wiem jak tutaj z tym bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Najlepsze rozwiązanie stary cod ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie wuwunia cod mod jest dobry ale już za dużo zmian na nim było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Stary 45k według mnie był o niebo lepszy niż ten połączony z Procod'em. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSE. Ja już powiedziałem coś na ten tematJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi