Desperadoss 0 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Witam. Chciałbym prosić o wyjaśnienie zajścia na serwerze COD 350lvl ( 193.33.176.64:27015 ) gdyż dostałem już 2 BANA z prośbą o wstawienie ss'ów. Za pierwszym razem było wszystko dobrze i zostałem odbanowany lecz tym razem nie mam żadnych ss'ów w moim folderze. Prosiłbym o wyjaśnienie sytuacji gdyż z miłą chęcią udowodniłbym swoją rację w tej sprawie. Jestem także zawiedziony postępowaniem administracji na serwerze. [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: DesperadoSs ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_1:0:174648737 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum cs-classic ||| Nalozono: ||| Czas bana: ML_NOTFOUND: FB_TIME_LEFT_FOREVER ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: ML_NOTFOUND: FB_NEVER_EXPRED [CSC]------------------------------- Edytowane 15 Lutego 2018 przez Desperadoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Jeżeli można, dostajesz UB, a admin traci rangę, bo to jest powód bana nie SS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desperadoss 0 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Prosiłbym tylko o ustawienie do porządku administratora @JaneQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi