Kubaciszew 17 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Proponuje dodać do gildi nowe rzeczy. Jedną z nich mogłoby być "gildiowe runy". Było by na nie dużo mniej szans a w sklepie gildiowym by kosztowaly 150 zlota. Mogłyby być też ulepszenia gildi. Np dostajesz medishota co runde +5hp itd. Była by tez opcja donejtowania zlota i many do gildiowego skarbca np pod komenda !donate (ilosc) zloto/mana. Było by to urozmaicenie dla gildi bo na razie praktycznie nic nie dają. Pozdrawiam. Edytowane 15 Lutego 2018 przez Kubaciszew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 15 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Gracze New Diablo Mod są bardzo ciekawą grupą odbiorców moich serwerów xD W propozycjach napisałem aż 2 razy informacje o nowych gildiach, a mimo to, tworzony jest osobny temat z czymś co nijak ma się do tego co ja piszę. Dziękuje Ci za propozycję, ale proszę, zapoznaj się z tym co napisałem tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi