Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Nick: ; ) Powód: Z góry chciałbym przeprosić za kolejną nieobecność. Moja Babcia jest chora i muszę jej pomagać. Rodzina ważniejsza od gier. Od czasu do czasu wejdę na serwer ale moja aktywność nie będzie dobra, mogę wejść na 5 min, lub więcej to zależy. Urban Sorry Jak z Babcią będzie dobrze to nadrobię czasCzas nieobecności: Do czasu jak sytuacja z moja Babcia się polepszyCoś od siebie: Chciałbym przeprosić Urbana za kolejną nieobecność, mam nadzieje że przez to rangi jaką mam na serwerze nie stracę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Przyjęte. Nie ma sprawy wiadomo, że rodzina jest ważniejsza niż serwer więc nie masz za co przepraszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi