SheeShak 0 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Dzień doberek, prośba o odbanowanie. Nawet do końca przekonany nie jestem bo się w konsolce doszukać nie mogłem powodu, ale o ile dobrze widziałem to za totem, który postawiłem na respie. Sry moja wina, na R mam binda klasy a na T itemu i mi się pomyliło a nawet nie zdążyłem ogarnąć jaki mam itemek. No także moja wina, okażcie serce :). Nick: SheeShakLink do SSów: moge podesłać fotkę nagiej stopy, adminowi, który mnie odbanuje Wycinek z konsoli(bez IP)*: Connecting to public(193.33.176.67:28155) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connecting to public(193.33.176.67:28155) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 193.33.176.67:28155 Disconnect: You have been banned by this server, check http://www.yourwebsite.net/ for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check http://www.yourwebsite.net/ for more info. (wycinka tego co wyskoczyło zaraz po banie niestety nie mam, bo zapomniałem, że potrzebne i zdążyło mi się w konsoli zajebać milionem różnych innych błędów)Serwer: Diablo ModLink do bana: nie wiem ocb ale jeśli o link z listy do której podaliście odnośnik we wzorze podań o UB, to ten odnośnik nie działa. Wiecej grzechów oprócz rashu i nadmiernego teleportowania sie impem nie pamiętam, za totem serdecznie przepraszam, obiecuje naukę, poprawę, zimne piwko. Edytowane 19 Lutego 2018 przez SheeShak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi