3x3 37 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Przypominam, że szybka rekrutacja cały czas otwarta! Jeśli masz czas i chęci, aby stanąć w szeregach naszej dzielnej administracji, zapraszamy do składania podania 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Znoszę minimalny wiek do 16 lub w na prawdę wyjątkowych sytuacjach do 15, zaznaczam jednak, że osoba tam musi być komunikatywna, nie wszczynać kłótni i być opanowaną, reszta z automatu odpada. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romus 5 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) 1. Nick: 『Romus』 2. Imię: Michał 3. Wiek: 14 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 0/10 ale od czego ma się internet ;/ 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/738931 8. Parę słów o sobie **: Imię Michał lat 14 lubię dobrze zjeść i popić No co tu mówić jeszcze trochę tam kopie piłkę ale tylko trochę. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Denerwuje mnie gdy jakaś osoba nadużywa mikrofonu lub inny gracz gra z wspomagaczami gra i utrudnia gre innym. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:125943187 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tyle ile będzie trzeba ale tak to 1h-4h. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15-21 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2-3 Lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie @Romus pisz na pw z steamid \ Edytowane 7 Lipca 2018 przez Kasia! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) 1. Nick: JeyJey2. Imię: Rafał3. Wiek: 284. Znajomość komend admina (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Pracuje i gram w gierki 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwerze gra dużo osób jedni lepiej jedni gorzej a inny nadzwyczajnie czyli haxy i chcialbym pomóc.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Około od 3 do 7 godz diennie9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-23h dni robocze / 9-23h weekendy10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2800h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @JeyJey89 przyjęty. Pisz na priv ze steam id do mnie lub do @Kasia! Edytowane 8 Lipca 2018 przez 3x3 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Składamy podania! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 1. Nick: DobrySkun 2. Imię: Filip 3. Wiek: 16 4. Znajomość komend admina (0-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Filip , obecnie mieszkam w Warszawie . W wolnych chwilach chodzę na siłownię albo zostaję w domu i gram sobie albo przeglądam internet i zdobywam wiedzę . Jestem miłą osobą , z którą można śmiało porozmawiać na wszystkie tematy i czasem pośmieszkować . Lubię też poznawać nowe osoby i jak się dogadujemy to chcę dalej utrzymać tą znajomość a jak jest źle no to co miło było się poznać . 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ są wakacje i gram na serwerze w godzinach nocnych jak prawie każdy śpi a wtedy potrafią jakieś patusy wbić na serwer i psuć całą grę np: drą się ,wyzywają,przeklinają,puszczają muzykę albo się odpalają :/ a ja bym chciał temu zapobiedz i dbać o serwer i jego dalszy rozwój w dobrą stronę . Tak jak już mówiłem wcześniej łatwo się dogaduje z innymi i lubię pomagać nowym graczom więc raczej problemu z graczami nie będę miał. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 2 do 6 godzin 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 16 do 18 a potem od 20 lub 22 do 2/3 w nocy 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3463h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3x3 37 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 @Ognisty23, 3 dni to troszkę za mało na składanie podania, pograj z nami dłużej i wtedy spróbuj Podanie odrzucone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guci0 3 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) 1. Nick: ☪★♛❤Gucio❤♛★☪2. Imię: Amadeusz3. Wiek: 194. Znajomość komend admina (0-10): 65. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6 Składka (tak/nie):nie 7.Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/8133508. Parę słów o sobie **: Jestem Amadeusz , lubię w wolnym czasie pograć sobie w cs'a, interesuję się fudbolem amerykańskim, piłka ręczna i paintballem (juz ogar) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram dość często na serwie widzę i słyszę co się dzieje na serwerze gdy adm i H@ brak 10.Steam_ID: STEAM_0:0:145806117 11 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze zazwyczaj pod wieczór w wakacje z rana np od 8 do 12, weekendy różnie to bywa12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ogólnie około 2500 h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 11 Lipca 2018 przez Guci0 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINS 0 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Mirage Podanie 1. Nick: KNIS 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/817573 8. Parę słów o sobie **: Lubię grać w gry komputerowe. Trenuję rugby. Moje ulubione jedzenie to spaghetti.Jestem towarzyski i pomocny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwinięciu serwera i zapobiec osobom używających haksów do gry i osobom bez kultury. 10. Steam_ID: STEAM_1:117708215 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze po szkole do wieczora a w weekondy od rana do wieczora (w wakacje całe dnie chyba że mnie nie ma w domu) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Edytowane 11 Lipca 2018 przez KINS 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 W dniu 10.07.2018 o 23:08, Guci0 napisał: 1. Nick: ☪★♛❤Gucio❤♛★☪2. Imię: Amadeusz3. Wiek: 194. Znajomość komend admina (0-10): 65. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6 Składka (tak/nie):nie 7.Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/8133508. Parę słów o sobie **: Jestem Amadeusz , lubię w wolnym czasie pograć sobie w cs'a, interesuję się fudbolem amerykańskim, piłka ręczna i paintballem (juz ogar) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram dość często na serwie widzę i słyszę co się dzieje na serwerze gdy adm i H@ brak 10.Steam_ID: STEAM_0:0:145806117 11 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze zazwyczaj pod wieczór w wakacje z rana np od 8 do 12, weekendy różnie to bywa12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ogólnie około 2500 h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Wiem, zabrałam admina niedawno, ale poprawiłeś się. Dwutygodniowy zaostrzony okres próbny. Po nadanie admina pisz do @3x3. W treści wiadomości podaj swoje steamid. Również musisz przejść przez test dot. komend admina, to już 3x3 ci wytłumaczy. W dniu 11.07.2018 o 12:11, KINS napisał: Mirage Podanie 1. Nick: KNIS 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/817573 8. Parę słów o sobie **: Lubię grać w gry komputerowe. Trenuję rugby. Moje ulubione jedzenie to spaghetti.Jestem towarzyski i pomocny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwinięciu serwera i zapobiec osobom używających haksów do gry i osobom bez kultury. 10. Steam_ID: STEAM_1:117708215 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze po szkole do wieczora a w weekondy od rana do wieczora (w wakacje całe dnie chyba że mnie nie ma w domu) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Również przyjęty. Zgłoś się na pw do @3x3. Ze steamid. Przepraszam za tak długie "rozpatrywanie", ale tylko teraz mam na to czas. Wpiszcie się w tym temacie po rangę na forum: https://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejdź/?page=73 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Zapraszam do składania podań 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillo 1 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) W dniu 16.11.2017 o 16:38, -_- napisał: Poszukuje paru adminów, którzy będą często grać na serwerze. Od razu mówię, że jeżęli ktoś nie będzie potem wystarczająco długo siedział, traci admina, więc proszę tylko o podania osób, które są w stanie przegrać te ponad 3 godziny dziennie. 1. Nick: Gorillo 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 21 4. Znajomość komend admina (0-10): 8 ale to czego nie wiem dowiem się reszty administracji 5. Sprawny i działający mikrofon: jak najbardziej , lubię dużo komunikacji 6. Parę słów o sobie **: Co tu dużo lać wody. Między pracą(koordynator budów instalacji solarnych), studiami (ekoenergetyka) a dziewczyną mam jeszcze czas na CS'a 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: gram dużo na tym serwerze a czasem nie widać żadnego admina by zareagował. Porządek , kultura i gra fair play przede wszystkim i mile będzie widziana pomoc 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3/4 h dziennie spokojnie choć wiadomo nie samym komputerem człowiek żyje i może się stać tak że każdy ma swoje obowiązki i nawet admini obecni nie mogę 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze to raczej popołudniami a weekendy od rana do południa potem może jeszcze wieczorkiem 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1600 h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): niestety nie Na razie cofam decyzję. Zmień zachowanie, a pomyślę. Edytowane 27 Lipca 2018 przez Kasia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Zapraszam do składnia podań! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rurku 4 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 16.11.2017 o 16:38, -_- napisał: 1. Nick: Rurku 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość komend admina (0-10): 0 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym utrzymać porządek na serwerze 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 18-00 19-3 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2300h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Jakoś małomówny teraz jesteś jak przychodzi pisanie podania xD Przyjęty, napisz do mnie w prywatnej wiadomości tu na forum ze steamid. @Kasia! I wpisz się po rangę tu: Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Kasia! 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick: Marina. 2. Imię: Karolina 3. Wiek: 18 4. Znajomość komend admina (0-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Ta 6. Parę słów o sobie **: Jestem super, gram coraz więcej i Karol mnie zmusza do podania. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo w sumie zaczynam znowu grać więc why not 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: po 24 sierpnia coraz więcej 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): różnie, wieczory przeważnie 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: jakieś 600h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nom Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez -_- Przyjęta 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zapraszam do szybkiej rekrutacji osoby, które grają na serwerze. Oferujemy darmowego VIP dla osób, które są w stanie spędzić więcej czasu na serwerze za dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hucio 2 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick:hucio2. Imię:Hubert3. Wiek:184. Znajomość komend admina (0-10): 55. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Parę słów o sobie **:Interesuje się sportem i grą jaka jest cs go7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym spróbować coś nowego 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):21-22 do godziny 1 w nocy10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1,5 roku11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie ale musi być ten 1 raz @hucio podaj swoje GameME Odrzucam. Gracz nie spełnia wymagania kultury na serwerze. Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez Kasia! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Halo! Podanka składać! Przypominam, że nie gryziemy! Jedynie chcemy osób aktywnych i opanowanych! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick: Son of the Scream2. Imię: Mikołaj3. Wiek: 16 4. Znajomość komend admina (0-10): 65. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mikołaj i mieszkam w Warszawie. Od 6 lat trenuję siatkówkę, lecz lubię każdy sport i jestem w stanie w niego zagrać. W CS:GO mam 2200h i potrafię bardzo dobrze rozróżnić cheaty od skilla. Nigdy również nie osądzam z góry, dopiero po dokładnym przyjrzeniu się graczowi.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwie często są sytuacje w których ktoś cheatuje, afkuje, wyzywa itd. a nie zawsze jest admin więc chciałbym takim sytuacją zapobiegać.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Godzinkę dziennie na spokojnie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-17 Weekendy 18-2410. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2200h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): (guarda JB) Pograj jeszcze, bo na razie widać tylko, ze grałeś tylko dziś, więc aktywność słaba. Na razie odrzucam. Za kilka dni się przypomnij jak będziesz miał lepszą aktywność. @Kasia! Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Kasia! 8 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hucio 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick:hucio2. Imię:Hubert3. Wiek:184. Znajomość komend admina (0-10): 55. Sprawny i działający mikrofon:dziąlajacy sprawny mikrofon6. Parę słów o sobie **:Jestem chłopakiem z małej miesjcowosci który w wolnych chwilach gra w cs który jest moim powiedzmy rozrywgą /hobby7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ chce wprowadzic porządek na serwerze gdyż jest on potrzebny w niektórych sytuacjach8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):godziny 21-1:0010. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2 lata11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie posiadalem mam nadzieje ze tym razem rozpatrzycie moją prośbę Wiem ze nie mam dobrej reputacji na serwie ale wiem ze bym był dobrym z dwustronnym myśleniem adminem @hucio prosiłem o podanie GameMe, ponieważ nie ma żadnego Hucio na GameMe http://classicffa.gameme.com/players/csgo5 Odrzucam. @Kasia! Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Kasia! 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1xa 3 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick: ♥P1xa♥ key-drop.pl 2. Imię: Michał 3. Wiek: 16 4. Znajomość komend admina (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście 6. Parę słów o sobie **: Kultularny, Ogarniety, Wyluzowany, spokojny, odpowiedzialny 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chciałbym zostać, dlatego że jest coraz wiecej Cziterów i osób ktore nie maja za grosz kultury i przydałoby się zrobić z nimi porządek. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: dziennie moge poświecić od 3 do 5/6 godzin na gre na serwerze 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Najczęsciec gram w godzinach wieczornych 20+ ale czesto zdarza sie że gram w godzinach od 8:30 nad ranem do 14:00-15:00. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,800h+ 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Niestety nie miałem okazji być adminem na żadnym serwerze. Przyjęty. Zapraszam na pw ze steamid oraz wpisz się do tego tematu po rangę: Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Kasia! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouWi 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. SouWi 2. Grzegorz 3. 15 4. 9/10 5. Tak 6. Jestem Grzesiek. Mam głowę pełną pomysłów, lubie pomagać. Interesuje się piłką nożną i technologią. lubie se pograc. 7. Bo chciałbym pomóc przy serwerze, aby sie rozwijał i aby był porządek. 8.Od 2 do 6 godzin 9.dni robocze 16-24 weekendy to moge zawzwyczaj caly czas ale to wszystko zalezy czy gdzie wychodze itd 10. Na steamie 1k godzin 11. Nie Odrzucam ze względu na wiek. Nie masz nawet 20h przegranych na serwerze. @Kasia! Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Kasia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolem 2 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick: PatrickB2. Imię: Patryk3. Wiek: 164. Znajomość komend admina (0-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Siemka mam na imię Patryk. Jestem osobą miłą, zabawny i dążącą do celów . Aktualnym moim celem jest dołączyć do szeregów administracji Cs-Classic i mam nadzieję , że mi się uda.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwerze nie zawsze jest admin i widzę , że duża liczba graczy łamie regulamin i chciałbym zaradzić na to i poprawić innym graczom komfort z gry na tym serwerze.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Codziennie zazwyczaj 5-6 godzin9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie od 16 do 2310. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2061 godzin11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @PatrickB Przyjęty na 2 tygodniowy okres próbny napisz do @Kasia! Lub do mnie na Pw ze steam id. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Miverse 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Przypominam o otwartej szybkiej rekrutacji ! Jeśli spełniasz wymagania i chcesz pomóc w pilnowaniu serwera to zapraszam do składania podań ! 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hucio 2 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) 1. Nick:hucio 2. Imię:Hubert 3. Wiek:18 4. Znajomość komend admina (0-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Parę słów o sobie **:Jestem chłopakiem który mieszka w małej wiosce a w wolnych chwilach gram z pasji w cs 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ gdy niekiedy siedze na serwerze jest zauważalny brak adminów i spory bałagan 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Zalęzy od dnia czasami 2 h czasami np w weekend 4 h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):godziny 13 do 15 i wieczorami od 22 do 1210. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1,5 roku11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie nie posiadałem wiem ze mialem słaba reputacje na serwerze ale to się zmieniło i staram się byc lepszą osobą , możecie to sami sprawdzić Pozdrawiam hucio @hucio zgłoś się na PW ze steam_id do mnie lub do @Kasia! Przyjmuję na tygodniowy okres próbny. Edytowane 6 Września 2018 przez Miverse 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi