MrjCOB 6 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) 1. Nick: Kubuś / MrjCOB2. Imię: Jakub3. Wiek: 17 lat(zaraz 18) - /18/01/20014. Znajomość komend admina (0-10): Ciężko mi określić, kiedyś się tym bawiłem, byłem też adminem niejednokrotnie, ale kiedyś w 1.65. Sprawny i działający mikrofon: Jest, często rozmawiam na serwerze z innymi 6. Parę słów o sobie **: Miły, kulturalny, towarzyski, skromny. Nie jestem skłonny do kłótni. Lubię sobie pożartować. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ gram często i dużo na serwerze, a denerwuje mnie zachowanie niektórych, a tym bardziej haksy, które wbijają coraz częściej.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Zależy od dnia, ale w weekend potrafię po kilka a nawet kilkanaście godzin, w tygodniu od 2h-4h.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: wieczorami, weekendy: całymi dniami odkąd wstanę, oczywiście jeżeli jestem w domu.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 4 lata, na wszystkich kontach posiadam/posiadałem około 4-5k godzin przegranych.(10k ogólnie, ale to nabijane)11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W CS:GO jeszcze nie, dlatego chcę spróbować. Dzięki za poświęcenie czasu na przeczytanie i zweryfikowanie mojego podania. Liczę na pozytywne rozpatrzenie i czekam na odp, pozdrawiam! @MrjCOB Przyjmuje, napisz do mnie na PW na forum Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Kosa Ken 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simba 0 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) 1. Nick:Simba2. Imię:Igor3. Wiek:184. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon:Owszem 6. Parę słów o sobie **: Mam na imie igor uczęszczam do Technikum dużo poświęcam czasu na granie 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dużo gram na serwerze jestem codziennie mógłbym kontrolować graczy. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-8h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 6h weekendy ponad 1010. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2015 roku11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Miałem okazje być już administratorem @Simba Przyjęty na okres próbny. Napisz do mnie na PW Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Kosa Ken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deska 37 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Nick:imAjs. 2. Imię:Oskar 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.18.203:27015/top_players/?query=Ajs (podaje do gametracker poniewaz gralem pod roznymi nickami) 8. Parę słów o sobie **:miły, pomocny i z duzym doswiadczeniem. Chęć rozwijania pasji i umiejętności. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:posiadam duze doswiadczenie w tej roli. Posiadałem juz administratora na tym serwerze. chęć pomagania innym, doskonalenie swoich umiejętnosci- jak i w grze jak i w administrowaniu. 10. Steam_ID:STEAM_1::170662344 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze 2,3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy) godziny popołudniowe/tydzien cały dzien/weekend 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive3: 3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) Tak @TenAjs. Przyjmuje napisz na PW Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Kosa Ken 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Przydałoby się jeszcze ze dwóch adminów i rekrutację mogę zamykać. Zgłaszać się zgłaszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vapros 12 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Nick:Ruch śmierdzi(wcześniej Vapros)2. Imię:Sebastian3. Wiek:194. Znajomość komend admina (0-10): 6-7/105. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście6. Parę słów o sobie **:Jestem w ostatniej klasie technikum mechatronicznego, interesuję się programowaniem(teraz uczę się arduino). Lubię grać w piłkę nożną oraz w csa:P7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Gram sobie już dłuższą chwilę i zauważyłem że brakuje wam administratorów. Postanowiłem złożyć podanie aby wesprzeć administrację oraz pomóc graczom aby im się przyjemniej grało.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:tak myślę że jak gram to od 4-6h ale też zdarza mi się krócej ze względu na prywatne życie:P9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):popołudniowe a najczęściej wieczorne10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ok. 4 lat z przerwami 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem tutaj na codzie 😜 @Vapros przyjęty napisz na PW. Przyjmę jeszcze jedną osobę na szybkiej. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Kosa Ken 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Nick: SKUN!K2. Imię: Adam3. Wiek: 234. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: TAK6. Parę słów o sobie **: Siemanko jestem Adam. Potulny szczery i pomocny ;> . interesuję się informatyką oraz piłką nożną oraz wszystkim co z tym związane. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlaczego? jestem graczem który ma czas wejść na server o każdej godzinie i sprawdzić co się dzieje czy to dzień czy noc. a jak wiadomo od jakiegoś czasu nasilenie ze strony cheatowania jest coraz większe więc pojawiam się JA. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Minimum 3h+ o każdej porze.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): tu ciężko jest mi się określić bo przy kompie jestem bardzo długi okres czasu jak coś 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 8k godzin11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK na FFA bardzo długi okres czasu. @BOT SKUNIK Przyjmuje, jednak musisz mi wybaczyć flagi dodam w niedzielę. Mam nadzieje że się nie obrazisz Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Kosa Ken 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Szukamy adminów! Szybka rekrutacja jest otwarta! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1xa 3 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 1. Nick: ♥P1xa♥ 2. Imię: Michał 3. Wiek: 17 lat 4. Znajomość komend admina (0-10): 8 na 10 5. Sprawny i działający mikrofon: w 100% sprawny i działający. 6. Parę słów o sobie **: Miły, pomocny, spokojny i nie podejmujący pochopnych decyzji. Jestem uczciwą osobą i nie lubie niepotrzebnych konfliktów 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem z tego powodu, ponieważ na serwerze panuje od groma Cziterów w godzinach porannych i wcześnie południowych, a z tego co wiem brakuje adminów i chciałbym wesprzeć szeregi Administracji. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na serwerze moge poświęcić większośc czasu. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Najczęsciej gram w godzinach wieczornych na tygodniu ale zdarza sie czesto ze jestem wlasnie z rana i w południe. W weekendy większość czasu 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2.100h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak jeden raz i sprawdzalem sie dobrze z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Hymm po pierwsze tak potrzebujemy adminów ale adminów GRAJĄCYCH a patrząc na twoje sesje nie można tego powiedzieć. Wchodzisz tak rzadko i oprócz wczorajszego i dzisiejszego dnia nie masz nawet godziny na serwerze w ciągu sesji. Godzinę temu, P1xa napisał: Miły, pomocny, spokojny i nie podejmujący pochopnych decyzji. Jestem uczciwą osobą i nie lubie niepotrzebnych konfliktów tak? to screen z twojego chatu TYLKO z dzisiejszego dnia ODRZUCAM, TO ŻE SĄ POTRZEBNI ADMINI NIE OZNACZA ŻE KAŻDY KTO NAPISZE PODANIE GO DOSTANIE @P1xa Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Kosa Ken 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Przypominam o otwartej szybkiej rekrutacji! Podania prosimy składać w tym temacie! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM93 0 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nick: Ancyś♥Monia Imię: Dawid Wiek: 26 Znajomość SC: 7/10 Sprawny i działający mikrofon: Mam taki Składki: W chwili obecnej ciężko mi powiedzieć Link do GM: https://www.gametracker.com/player/Ancyś♥Monia/145.239.18.203:27015/ Parę słów o sobie: Mam na imię Dawid. Jestem Ratownikiem Medycznym jednak w chwili obecnej nie pracuje w zawodzie z powodów zdrowotnych. Moja pasja to siatkówka i motoryzacja( Osobiście posiadam BMW e31 i R1 oraz MT 07). Jestem osobą spokojną no chyba że mogę sobie pokrzyczeć to wtedy pozwalam sobie na więcej . Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ często przesiadując zauważyłem że osoby toksyczne lub używające cheatów znają adminów i unikają ich, a później wchodzą gdy admin wychodzi. Chciałbym w ten sposób pomóc obecnym administratorom w utrzymywaniu porządku. Steam_ID: STEAM_0:1:156297696 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Aktualnie od 1h do 3h W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze Rano/ popołudniu/ trochę wieczorem Weekendy: rano i popołudniu Staż w Counter-Strike Global Offensive : W Global offensive gram od grudnia 2015 roku Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ( nie będę podwał nazwy chyba że zostanę o to poproszony) Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Oraz podziękować za każdą opinię Pozdrawiam! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @MM93 Powiedz mi, jak ja mam przyjąć admina, który na początku nie wie gdzie pisać podania, na dodatek pisze je z literówkami w miejscach gdzie wystarczyło skopiować to co już jest, a także źle wypełnia podanie, potem nawet się nie wysila by cokolwiek sprawdzić, poprawić, napisać coś innego i kopiuje 1:1 to samo choć jest zupełnie inny wzór i choć napisałem że wzór jest źle wypełniony. Dodatkowo twoje sesje nie są jakieś nadzwyczajne, w lutym się to nieco poprawiło ale wcześniej ledwo co godzina dziennie. Odrzucam, głownie za brak jakiegokolwiek wysiłku czy postarania się podczas pisania podań. Zapraszam do spróbowania za tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Zapraszam do rekrutacji 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidrag 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Nick: davidrag2. Imię: Dawid3. Wiek: 224. Znajomość komend admina (0-10): 75. Twoje GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/9604446. Sprawny i działający mikrofon: Tak7. Parę słów o sobie **: Siemano jestem Dawid troche sobie pracuje, w wolnym czasie gram sobie w csa glownie wieczorami ale za dnia tez sie zdarza8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jest duzo ludzi ktorzy lamia regulamin, a z aktywnych adminow widac tylko Granda...9 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie mysle ze 2h w gore10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Glownie wieczorami, ale w dzien tez sie zdarza11. Staż w Counter-Strike Global Offensive: kilka lat 1400h12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @davidrag przyjmuje na 2tygodniowy okres próbny, napisz mi na pw swoje steamid Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Grand512 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Nick: orzeł 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 18 4. Znajomość komend admina (0-10): 10 5. Twoje GameMe: KILK 6. Sprawny i działający mikrofon: Tak 7. Parę słów o sobie **: Kuba, 18, interesuję się motoryzacją, polityką, technologią. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Braki w administracji widać ewidentnie, a na serwerze często pojawiają się uciążliwe osoby, już nie mówię o krzyczących dzieciach, czy osobach, które cisnął po sobie na czacie, ale o cziterach i graczach, którzy biegają za kimś non stop po mapie i po prostu wkurzają.. 9 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Bez problemu mogę grać godzinę dziennie, półtorej wzwyż. 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Poniedziałek-->Piątek - po południu. Weekend bardzo różnie, zazwyczaj rano i wieczorami/nocami. 11.. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3100h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odrzucam ze względu na twoją historie SourceBans //Grand512 Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Grand512 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAGAS 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Nick:SAGAS2. Imię:szymon3. Wiek:154. Znajomość komend admina (0-10): 65.Sprawny i działający mikrofon:tak6. Parę słów o sobie **:mam na imię szymon interesuje sie motocyklami mam range mge 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:ponieważ chce pilować porządku na serwie8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:codziennie lub co 2 dni po 1,5h-3h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):14 lub 2010.. Staż w Counter-Strike Global Offensive:4,5lat i jescze tak z 3 lata w 1.6 a jeśli chodzi o godziny to 1867h12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odrzucam, nigdy cie jeszcze nie widziałem na serwerze przez co kompletnie nie wiem jak się zachowujesz ani jak brzmisz do tego dochodzi jeszcze twój młody wiek //Grand512 Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Grand512 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXUS 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Nick:EXUS2. Imię:Grzegorz3. Wiek: 174. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Grzegorz mam 17 lat pochodzę z Śląska, grałem pół profesionalnie w CS:GO.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym wspomóc server i sprawdzić czy jest nadal dobrym Adminem jak kiedyś8. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4/5 Godzin 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):15-23h dni robocze / 9-23h weekendy10.. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 6lat [4000h]11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem Jeżeli to jest twoje konto http://classicffa.gameme.com/playerinfo/971414 to widze że masz na serwerze przegrane dopiero 4 godziny, pograj troche więcej wtedy pomyślimy, jak narazie odrzucam //Grand512 Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez EXUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mHl_ 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Nick:_mHl_2. Imię:Dawid3. Wiek:154. Znajomość komend admina (0-10): 85. Twoje GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/9638326. Sprawny i działający mikrofon:Tak7. Parę słów o sobie **:Miły,sympatyczny nadający się 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:lubię serwer często na nim bywam9 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:praktycznie codziennie ok.1 h lub więcej10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze weekendy11.. Staż w Counter-Strike Global Offensive:ok.4000 h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 4000 godzin stażu a grasz na nowym koncie bez prime'a, odrzucam //Grand512 Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Grand512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 1. Nick: Krypton 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 22 lata. 4. Znajomość komend admina (0-10): 8/10 (Mam pewne zaległości szybko nadrobię) 5. Twoje GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/972195 6. Sprawny i działający mikrofon: TAK 7. Parę słów o sobie **: No cóż, nie lubie pisać o sobie niech ocenią mnie ci z którymi współpracowałem. Co jedynie co mogę powiedzieć to posiadam duże doświadczenie jako administrator. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Z chęcią pomogę w utrzymaniu dyscypliny na serwerze, bo taka jest właśnie rola "admina". Pilnowanie porządku aby inni mogli sobie spokojnie pykać w tym i ja 9 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od godziny do trzech godzin dziennie(chyba że złapie mnie zajawka to wiecej). 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Nie potrafię dokładnie tego określić najczęściej będą to godziny 17-24 11.. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od ile dobrze pamiętam to od 2013 roku z dużymi przerwami. 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK (Nawet na tym serwerze ) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAGAS 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 1. Nick: sagas 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 15lat 4. Znajomość komend admina (0-10):6/10 mniej więcej 5. Sprawny i działający mikrofon:jest w dobrym stanie 6. Parę słów o sobie :interesuje się motocyklami oraz grafiką komputerową 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ nie lubie syfu na serwerze oraz cziterów których ostatnio jest na nim sporo 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Wszystko zależy od dnia ale minimum 1,5 ale jak jest czas nawet z 3h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak i weakendy po południu lub wieczur/noc 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ogulnie w counter strike gram od 7roku życia czyli 8lat a w csgo 4lata 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand_ 82 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 13 minut temu, Krypton napisał: 1. Nick: Krypton 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 22 lata. 4. Znajomość komend admina (0-10): 8/10 (Mam pewne zaległości szybko nadrobię) 5. Twoje GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/972195 6. Sprawny i działający mikrofon: TAK 7. Parę słów o sobie **: No cóż, nie lubie pisać o sobie niech ocenią mnie ci z którymi współpracowałem. Co jedynie co mogę powiedzieć to posiadam duże doświadczenie jako administrator. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Z chęcią pomogę w utrzymaniu dyscypliny na serwerze, bo taka jest właśnie rola "admina". Pilnowanie porządku aby inni mogli sobie spokojnie pykać w tym i ja 9 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od godziny do trzech godzin dziennie(chyba że złapie mnie zajawka to wiecej). 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Nie potrafię dokładnie tego określić najczęściej będą to godziny 17-24 11.. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od ile dobrze pamiętam to od 2013 roku z dużymi przerwami. 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK (Nawet na tym serwerze ) Oczywiście że przyjmuję napisz mi na pw swoje steam id i wpisz się w tym temacie : 16 minut temu, SAGAS napisał: 1. Nick: sagas 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 15lat 4. Znajomość komend admina (0-10):6/10 mniej więcej 5. Sprawny i działający mikrofon:jest w dobrym stanie 6. Parę słów o sobie :interesuje się motocyklami oraz grafiką komputerową 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ nie lubie syfu na serwerze oraz cziterów których ostatnio jest na nim sporo 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Wszystko zależy od dnia ale minimum 1,5 ale jak jest czas nawet z 3h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak i weakendy po południu lub wieczur/noc 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ogulnie w counter strike gram od 7roku życia czyli 8lat a w csgo 4lata 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Przyjmuję na 2tygodniowy okres próbny, może jesteś jeszcze młody ale na serwerze zachowujesz sie bardzo spokojnie i jesteś kulturalny. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Napisz mi na pw swoje steam id i wpisz sie w tym temacie : 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3JV1DPL :DD 4 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Nick: D3JV1D :DD 2. Imię: Dawid 3. Wiek:15 4. Znajomość komend admina (0-10): 8 6. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid mam 15 lat interesuje się sportem jak i graniem w gry komputerowe jestem bardzo miłym i lubiana osoba jak i w grach tak i w realnym czasie. Za miesiąc kończę ósmą klasę i jak zdam i dobrze poszły mi egzaminy zamierzam iść na technikum informatyczne, 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 1. Uwielbiam pracę admina2. Jestem aktywny na serwerze 3. Przestrzegam regulaminu oraz próbuję przekonać do tego innych, jeżeli się nie uda, nakładam odpowiednią karę w postaci bana czy mute'a 4. Jestem ogarnięty; niektóre osoby uważają, że mam 16+ lat po głosie i/lub po zachowaniu/charakterze 9 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w weekend od 3 do 6 godz 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu nie gram ponieważ dużo się uczę żeby zdac itp a w wekkendy gram po 5,6,7 godzin na serwerach 11.. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2700h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak i to nie raz Jak narazie na serwerze masz przegrane dopiero 4:50h, pograj jeszcze troche wtedy pomyślimy jak narazie odrzucam //Grand512 Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Grand512 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sad :c 5 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 1. Nick: Limitowany.! 2. Imię: Gracjan 3. Wiek: 16 4. Znajomość komend admina (0-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Parę słów o sobie **: Nazywam się Gracjan . Mam 16 lat ,czyli chodzę do 1 technikum. Moim hobby jest muzyka oraz piłka nożna. Słucham różnych piosenek - nie ograniczam się do jednego gatunku ,ale najczęściej jest to rap . Mój ulubiony kolor to czerwony. Mam swój własny styl ,ale najbliżej mi do skate. Jeśli chodzi o mój charakter to jestem ciągle miły. Mówią ,że jestem wiecznie zakręcony i pozytywny. Chyba mam poczucie humoru - tak zresztą mi się zdaje " 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem serwera ponieważ, jak nie ma adminów to są cziterzy. 8. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Do 6 godzin w weekend, a w dni robocze niestety do 4 godzin 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Rankiem mogę przegrać co najmniej 3 godziny a po południu mogę zagrać co najmniej 5 godzin a wieczorem mogę przegrać godzinę. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2299 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand_ 82 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) 13 godzin temu, janusz22 napisał: 1. Nick: Limitowany.! 2. Imię: Gracjan 3. Wiek: 16 4. Znajomość komend admina (0-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Parę słów o sobie **: Nazywam się Gracjan . Mam 16 lat ,czyli chodzę do 1 technikum. Moim hobby jest muzyka oraz piłka nożna. Słucham różnych piosenek - nie ograniczam się do jednego gatunku ,ale najczęściej jest to rap . Mój ulubiony kolor to czerwony. Mam swój własny styl ,ale najbliżej mi do skate. Jeśli chodzi o mój charakter to jestem ciągle miły. Mówią ,że jestem wiecznie zakręcony i pozytywny. Chyba mam poczucie humoru - tak zresztą mi się zdaje " 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem serwera ponieważ, jak nie ma adminów to są cziterzy. 8. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Do 6 godzin w weekend, a w dni robocze niestety do 4 godzin 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Rankiem mogę przegrać co najmniej 3 godziny a po południu mogę zagrać co najmniej 5 godzin a wieczorem mogę przegrać godzinę. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2299 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Miły? Ty chyba sobie żarty robisz dopiero co został ci zdjęty permamentny silence który był m.in za brak kultury oraz liczne obrazy do tego dochodzą liczne wyzwiska które kierowałeś w moją strone na pw, Odrzucam. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Grand512 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mHl_ 2 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 1. Nick:Absyl 2. Imię:Dawid 3. Wiek:15 4. Znajomość komend admina (0-10): 8 5. Twoje GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/963832 6. Sprawny i działający mikrofon:Tak 7. Parę słów o sobie **:Cześć jestem Dawid mam 15 lat interesuje sie sportem oraz grami chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej w Bytomiu(Śląsk). 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:lubię serwer często na nim bywam,chciałbym ograniczyć ilość ludzi którzy psują grę innym. 9 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:praktycznie codziennie ok.1 h lub więcej 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze:od 16 do 20 weekendy:od 9 do 21 11.. Staż w Counter-Strike Global Offensive:ok.4000 h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi