Zeus446 139 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Twój nick: Topik Nick gracza/admina na którego składasz skargę: nie wiem na kogo bo nie wiem kto ukradł IP i SID oskarżonego: nieznam Godzina i data zdarzenia: cieżko powiedzieć Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www116.zippyshare.com/v/snNPrBl5/file.html (ss z iloscia monet ) Opis sytuacji: Więc ktoś na serwie kradnie monety z tego co wiem jestem druga osbą która to zgłasza więc prosił bym opiekuna o sprawdzenie logów i wyciągnięcia konsekwencji . poniżej podam mój sid jeżeli w logach będzie inny sid lub jakiekolwiek ip proszę o złapanie złodzieja . mój sid : STEAM_0:0:145832667 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Zbanowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi