F1kSu 151 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Tytuł : Wszystko za życieCzas Trwania Filmu :2h 28 minPremiera : 4 kwietnia 2008 (Polska) 1 września 2007 (świat)Główny Bohater : Chris McCandlessie (Emile Hirsch)Reżyseria : Sean PennScenariusz : Sean PennGatunek : Biograficzny , Dramat , PrzygodowyProdukcja : USANagrody : 29 Nominacji Oraz Złoty Glob "Najlepsza piosenka roku 2008" Opis Filmu Christopher McCandless w 1990 roku, po ukończeniu Uniwersytetu Emory, niszczy swoje dokumenty, przekazuje oszczędności na działalność charytatywną i wyrusza w podróż swojego życia po Ameryce Północnej pod nazwiskiem Alexander Supertramp. Po drodze spotyka outsiderów, tak samo jak on żyjących w świecie zasad stworzonych przez ich samych. Jego celem jest cały czas droga na Północ, by rozpocząć tam swoją własną "alaskańską przygodę". Ja osobiście bez żadnych uwag mogę polecić ten film każdemu nie zależnie od wieku, jest on bardzo pouczający (Zwłaszcza w 21 wieku)W mojej skali film oceniam na 4,5/5 Zwiastun Część Informacji zaczerpnięta z Wikipedii Edytowane 20 Lutego 2018 przez F1kSu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi