BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nick: BerTe Van OvsiK Wiek: 15 Doświadczenie: 8/10 Dlaczego ty: Ponieważ interesuję się grafiką , mam zamiar wykonywać ją na forum ponieważ jest dużo zgłoszeń , kiedyś miałem swoją stronkę graficzną wraz z Goppkiem , stronka nosiła nazwę gravva.xaa.pl Szło nam całkiem dobrze pełno grafików jeszcze wiencej użytkowników , lecz stronka padła w wakacje , wyjechalismy w to samo miejsce i w tym samym termini i się porobilo , no coż troszkę temat zmieniłem Twoje prace[5]: v1 v2 a tu kilka moich rang http://img30.otofotki.pl/obrazki/aj539_Moderatorrr.png http://img30.otofotki.pl/obrazki/ce401_admindd2.png http://img30.otofotki.pl/obrazki/vi536_administtratorr.png http://img30.otofotki.pl/obrazki/bd684_junioradminee.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Na tak, bardzo ładne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Na nie :-prace kradzione moim zdaniem-nie wystawiałeś prac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Prace mi się podobają, przyda się grafik, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NavI^ 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Udowodnij że to twoje prace zrób mi nie wiem sygnaturkę z moim nickiem tematyka kobiety ... i 7 praca od dołu reklama skasuj to szybko ! Ale na Tak/Nie udowodnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 na tak msle ze da rade prace bardzo ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 LuBiS`_, Przepraszam odrazy za hmm spam , ale nikt tu wmawiać nie będzie że to nie są moje prace. ! Nie dam się . @@ EDIT NAVI PROSZĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Prace autorstwa BerTe Van OvsiK. Jakieś ale? To dowody prosimy zebrać. Co do podania to przykro mi, ale nie - ćwicz, na podanie przyjdzie czas :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Niektore prace robiłem tu na zamowienie reszta na innym forum , a reszte dla celów mojego forum graficznego ktore padlo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ja jestem na tak prace mi się podobaja a szczegolnie z Barcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Na tak. Ale mógł byś zajmować się tylko robieniem avatarów bo sygnaturki ci słabo wychodzą ! ale prace i tak ładne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 LuBiS`_, Kumpel i wiem ze prac nie kradnie. Jestem na tak Było forum graficzne robił wszystkie zlecenia Ogarnia i wgl ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jestem na nie. Nie spełniasz większości wymagań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na nie. Tak jak sn0wy napisała większości wymagań nie spełniasz. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na Nie :)Tylko praca z Barcą v1 jest "lepsza" od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jestem na nie pracę są za słabe musisz jeszcze ćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na razie na Nie,posiedź trochę i poćwicz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi