tsukuyomi 629 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) 1. Avatar Typ Pracy: Avatar Wymiary: Forum. Render, Stock: Klik Napis/y: - Tematyka: Las na załączonym zdjęciu. Kolorystka: - Inne: Proszę o lekkie rozjaśnienie. 2. Tło Typ Pracy: Tło Wymiary: Forum. Render, Stock: Klik Napis/y: - Tematyka: Las na załączonym zdjęciu. Kolorystka: - Inne: Proszę identyczne rozjaśnienie jak do avatara, żeby razem współgrało oraz dostosowanie wymiarów do tło na forum. ( Można uciąć drzewa, lecz postać ma być widoczna. ) @Wercia. - Awatar mi się podoba tak jak chciałem, lecz tło chciałem aby cała postać była widoczna, łącznie z bluzą i jeśli mogę prosić na pw, bez napisu csc. Edytowane 23 Lutego 2018 przez xQenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi