Sobkyy 0 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nick: Sobkyy Wiek:14 Kilka słów o Tobie: Jestem kulturalny, znam forum, znam serwer, Jeste miły i pomocny Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Ponieważ grałem tu kiedyś ale przerwałem gre w counter strike ale pamiętam coś z amx Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak dobre Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/sobkyy/ nowy game tracker bo nowy nick 😊 dlatego pusty Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10 Staż w grze: 4 lata +/- a na serwerze z miesiąc kiedyś już mam przegrane Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 3h dziennie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Pograj trochę, a nie podanie piszesz z pustym gt. Zły wzór, brak 10 postów - tyle wystarczy, nie będę pisał więcej powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi