WilkuZmC 78 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Chcilabym zaproponowac aby powrocił konkurs "Dużo grasz-Premke masz" Gdyż to byl dobry pomysł Wiele osob miało juz prawie na premkei konkurs został usuniety A po 2 ten kunkurs zachecal graczy do gry i dzieki temu bylo duzo wiecej graczy Kto sie zgadza ten da LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No jestem za dobry pomysł;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jestem również za;) nawet można zrobić specjalne 3 premki pod ten konkurs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ale po co ;/ Chcecie więcej premek, i noobków, którzy nie umieją grać, tylko na premkach Ja jestem na zdecydowane nie, i przy tym zostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jestem na nie byl niejeden konkurs ktory zostal anulowany mial byc konkurs na topke na najwiecej zabojstw i na czas gry a co wszystko zniknelo jak mgla bede gral ale narazie mam odpoczynek od csa PS. terrorka dokladnie jakby ludzie bez premek grac nie umieli jest pare przykladow ze najlepszym mozna byc nawet bez premki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 NIEA poza tym mieliście bardzo długo ten konkurs. Był czas na zdobycie premki / premek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ten konkurs był od stycznia Teraz jest nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi