MrHir0 0 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Nick na TS3: Hir0 Godzina + data zdarzenia: 22:54 22.02.2018 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: Pynia Opis sytuacji: No to siedzę sobie na ts i czekam za kolegą, także z nudów przeskoczyłem sobie kilka kanałów no i po chwili ban na 3h za skakanie po kanałach od adminki Pynia, z tego co się orientuje to w regulaminie jest napisane " Skakanie po kanałach (bezmyślne chodzenie z kanału na kanał) - pouczenie / kick / ban do 5 godzin ". Także nie powinienem dostać od razu bana. Dowody: ScreenShot w załączniku. Edit. Wcześniej zapytałem czy mogę przejść proces rekrutacji i dostałem kicka, na początku dla zabawy powiedziałem, że chce admina a o administratorze całej sieci nic nie mówiłem... Edytowane 22 Lutego 2018 przez MrHir0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Wcześniej wykickowałam Cię z serwera za marnowanie mojego czasu, gdzie na kanale "Chcę rangę" śmieszkowałeś i żądałeś rangi administratra tsa, a później całej sieci. Po tym jak skakałeś po kanałach stwierdziłam, że pouczanie Ciebie jest zbędne. Świadek pierwszego zdarzenia: @kolano lokiec Dowód drugiego: Edytowane 22 Lutego 2018 przez dieta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Yy nie sądziłem, że to pójdzie tak daleko no ale wypowiem się. Osobiście poszedłem na kanał Chcę Rangę i ze mną ten Hir0. Przyszła Pynia i Hir0 pytający Czy jest rekrutacja na Admina a Pynia odpowiedziała, że i tak nie dostanie admina bo pierwszy raz go widzi. Nie słuchałem uważnie więc ciężko mi się wypowiedzieć to tyle więcej niestety nie jestem w stanie powiedzieć. Edit: Pomyłka w zeznaniach. Edytowane 22 Lutego 2018 przez kolano lokiec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Cytuj Skakanie po kanałach (bezmyślne chodzenie z kanału na kanał) - pouczenie / kick / ban do 5 godzin Wszedłeś 22:53:30 i do 22:54:02 zdążyłeś 8 razy przeskoczyć po kanałach. Także to mówi chyba samo za siebie. Na dodatek to nie były zwykłe kanały, a kanały adminów i główne kanały ts, więc wprowadzałeś w błąd wchodząc na nie, a potem wychodząc. Nie wiem czemu nie zostało to zamknięte, bo to ewidentnie Twoja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi